Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mi volt ami rám esett tűzijáté...

Mi volt ami rám esett tűzijáték közben?

Figyelt kérdés
Voltam egy rendezvényen még régebben.Tűzijáték közben néha szivacshoz hasonló kis darabok estek rám,viszonylag közel álltam.Érdekesnek találtam,mi ez a szivacsos rész ami néha rámesett? Mert ugyebár a bomba vastag kartonpapirból van! :)

2015. máj. 5. 15:07
 1/8 anonim válasza:
öööö.... szerintem halucináltál:Dxd
2015. máj. 5. 17:17
 2/8 PyroMágus ***** válasza:
100%
hát a kartonfoszlányok:)
2015. máj. 5. 18:25
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát, rám eddig csak bentonit darabok estek. Az egyik majdnem szemen talált, de szerencsémre. csak fejen. Ez egy városnapi tűzijátékon volt, és a biztonsági vonalon is kívül voltam.
2015. máj. 6. 07:08
 4/8 anonim ***** válasza:

Eshetnek le kartondarabok, fojtás maradványai, por (szintén bentonit), esetenként műanyag fóliadarabkák, meg max. Nagyon ritkán a bombákban vannak műanyag kupakok (a hengeresnél előfordul)

Szivacsnak elég kicsi az esélye, max ilyenek eshetbek rád :)

2015. máj. 6. 15:00
 5/8 PyroMágus ***** válasza:
50%
Ha megnézünk egy bombát felépítésileg elég kicsi erre az esély....:)
2015. máj. 6. 22:42
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Mire kicsi az esély? A bentonitra? Nem hiszem. A rakétáknak is van a végükben, és egyes vetőcsövesekben is megtalálható. Vagyis a telepekben. A gömbbombákban nem, ez érthető, de a kisebb hengeresekben igen.
2015. máj. 17. 18:24
 7/8 PyroMágus ***** válasza:
arra hogy szivaCS ESETTT RÁ , AZ CSAK PAPIR VOLT ami szét foszlott:) kisbetukkel
2015. máj. 18. 21:15
 8/8 anonim válasza:

meteorit amiben valoszinüleg kriptonit volt!!!!4!!!44!!!4!

nincs más magyarázat!4!!!!444!44!!!4444!

2015. júl. 26. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!