Mit csináljak, diák vagyok, sok a szabadidő?
Figyelt kérdés
Heti 12 órám van, ami rengeteg szabadidőt, jelent, ezért is döntöttem a diákmunka mellett, így már szinte semmi szabadidőm nincs. Jópár hónap után most rájöttem, hogy ezt a sok szabadidőt lehetne másra is fordítani, nem a diákmunkára ami egyébként elég russzul fizet. Szóval nem tudom még, mit csináljak, valami, más munka esetleg, vagy valamibe fiatalon belevágni amiből később jöhet pénz a házhoz, ami még nincs :D . Ötleteket várok, ki mit csinálna, milyen tervek vannak a jövőre nézve. stb.2015. máj. 1. 22:14
1/2 anonim válasza:
olvass van kutyád? játsz vele! (legutolsó esetben) számítógépezz!
2/2 A kérdező kommentje:
Mindenképp olyan dolgot akarok csinálni ami hasznot hoz, nem feltétlen anyagit. A még magam is nehezen tartom el, nem hogy még kutyám legyen. Én a számítógépezésből nem fogok megélni, mivel ne vonz sem a programozás, se semmilyen ilyesfajta dolog. Számomra csak arra jó hogy face-n beszélni barátokkal, és filmet nézni. Tv-t sem nézek.
2015. máj. 2. 19:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!