Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » 11 éves vagyok, milyen könyvek...

11 éves vagyok, milyen könyveket tudnátok ajánlani?

Figyelt kérdés

11 éves lány vagyok. Szeretem a krimiket,nagyon szeretem a szerelmes ifjúsági regényeket, kalandregényeket......!

Kérlek ajánljatok jó könyveket!

(előre is köszi)

2015. ápr. 27. 14:27
 1/9 anonim ***** válasza:
Leiner Laura konyvei.:)
2015. ápr. 27. 14:50
 2/9 A kérdező kommentje:
Azokat olvastam! Szuperek :)
2015. ápr. 27. 15:58
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi az ami megfogna. Ezért azt ajánlom menj el könyvtárba. Olvass bele könyvekbe, és ami tetszik vidd haza. :-)
2015. ápr. 28. 19:41
 4/9 anonim ***** válasza:
Szia! 12 vagyok és mivel Laurát már ajánlották (és ismered:)) a LOL könyv sorozatot ajánlom. Nekem nagyon tetszenek. És talán még a Balla Adrienn sorozat is tetszene. :D Remélem segítettem.
2015. ápr. 28. 20:37
 5/9 A kérdező kommentje:
köszi :)
2015. ápr. 29. 06:17
 6/9 anonim ***** válasza:

Én is 11 éves vagyok és az érdeklődési köröm is hasonló.

Ha a szüleid engedik akkor Aghata Christie regényei

2015. ápr. 29. 20:32
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi ;) :)
2015. máj. 3. 19:49
 8/9 anonim válasza:

vicces könyv: P. G. Wodehouse: Forduljon Psmithhez!

szerelmes és egyszerre kalandos könyvsorozat: Tea Stilton:

az örök jég birodalma, ha ezt megtaláltad, már gyerekjáték lesz megtalálni a többi 4 kötetét, mert azoknak már elfelejtettem a címét

Olvasd el, mert nem olyan gyerekes amilyennek tűnik!!! Én olvastam a geronimot, meg a tea angyalait is, azokhoz képest valami izgalombomba!:D! Kettőt olvastam el egy nap alatt, próbáld meg!

2016. jan. 9. 12:36
 9/9 anonim válasza:
és majd üzenj, vagy kommentelj, ha megkerested, megtaláltad, elolvastad és tetszik/ nem tetszik.
2016. jan. 9. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!