Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szerintetek életképes egy...

Szerintetek életképes egy ilyen vlog? (részletek lent)

Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy indítok egy politikai-közéleti témájú vlogot. Lenne rá igény? Külföldön létezik ilyen?

2015. ápr. 26. 21:04
 1/2 anonim ***** válasza:

Magyarországon? :D

Veszélyes!

Megkeseredett emberek, kiélezett dárdákkal, arctalanul.

Túl nagy a szórásebben a témakörben az érdeklődők 14-80 év közöttiek. Gazdagok szegények, tanultak, tanulatlanok. Mindent és mindenkit érint, nőt férfit, mélységesen elszomorító de gyereket is.

Mindenkinek megvan a saját igaza. Van aki több diktatúrát megélt, és annak ez a szabad demokrácia, Van aki szabadságban nőtt fel, és annak ez a diktatúra. Van aki több országban élt, van aki csak egy faluban.

Felvetésekben, portrékban is mindenki meglátja magát a démont.

Én nem lennék képes ilyesmit beindítani. Engem elsöpörnének a visszajelzések. Elsöpörne az, hogy akármennyire megoldás centrikus lennék, nem lenne előrelépés. Csak mutogatás, köpködés és egyéb. Nem lenne mögöttem senki, én lennék minden magja. Áhhhh

Esélyes, hogy csak 5-en olvasnák, de az is, hogy 50.000-en..

2015. ápr. 27. 14:00
 2/2 anonim ***** válasza:

Hát vagy mondasz értelmeseket is, és akkor befutsz vele. Kérdés jó-e neked, ha felismernek és akik nem értenek egyet a véleményeddel, azok ezt ki is fejezik. Plusz az életed minden területére kihatna, munkahelyen, családban, ismerkedésnél, szórakozásnál.

Ha meg olyan sötét vagy hozzá, mint az ilyen témával foglalkozók jó része, akkor inkább csak közröhej tárgya leszel. Az eredmény nem sokban tér el az előzőtől, csak többen röhögnek ki.

Ha politikus akarsz lenni, akkor még van értelme valamennyire. De sokan nem vennének komolyan, és ez is kihatna a lehetőségeidre biztos.

Kérdés neked megér-e csomó pénz és időbefektetést.

2015. ápr. 28. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!