One Directionös Fanfictionömre vélemény?
Figyelt kérdés
Kritikát is bírom, de ha nem tetszik, légyszi ne csak annyit írj, hogy "szar", vagy ilyenek, hanem, hogy mondjuk "szar, mert.....".
Ha megnézed már az is sokat jelent nekem! Köszönöm:))
#fanfiction #blog #Harry #kritika #One Direction #Zayn Malik #Liam #Niall #első blog #halmozottan fontos
2015. ápr. 26. 20:46
1/6 anonim válasza:
Szia :) A történeted egész jó, látszik, hogy van tehetséged az íráshoz. Viszont elég sok hiba is akad benne (leginkább logikai), amiket ha kijavítanál, sokkal élvezhetőbb lenne a sztori.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) És köszi, hogy szóltál, mert elolvastam még egyszer és épp azokat a részeket javítgatom, amiket én értek, mert a miértek a fejemben vannak, de esetleg mások nem.:) Nagyon szépen köszönöm még egyszer a választ! :))
2015. ápr. 27. 01:01
3/6 A kérdező kommentje:
Javítva
2015. ápr. 27. 01:19
4/6 anonim válasza:
Szia :) Megnéztem a javított verziót ^^ Előtte is szuper volt, most még szuperebb :D Viszont még továbbra is javíthatnál rajta egy-két dolgot :) Ha gondolod, írj egy üzenetet, és megírom neked mire érdemes odafigyelni :)
5/6 anonim válasza:
semmi sem derült ki ebből a tíz sorból.
6/6 A kérdező kommentje:
öhm... már fent van 5 rész :) tovább kell menni:)))
2015. máj. 10. 19:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!