Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Kinek vicces a "Hócipő" című...

Kinek vicces a "Hócipő" című újság?

Figyelt kérdés

Ez a Farkasházy féle "vicc" lap, kezembe került néhány szám de valahogy egyiken se tudtam nevetni vagy mosolyogni annyira gyenge benne minden egyes vicc és szatíra, ilyeneket én is bármikor kitalálok.

Pedig szoktam érteni az utalásokat a szatírákat és a poént is, van humorérzékem.

2015. ápr. 25. 09:02
 1/1 anonim válasza:

Én bírom, mondjuk mostanában tényleg nem a legjobb, de már megtudtam, melyik oldalon kell keresni a jót. Para-Kovács Imre nem a humorosság miatt jó benne, mert nem is akar vicceset írni, hanem mert nagyon szókimondó és szubjektív, gonzo cikk minden írása, tényfeltáró, benne azt szeretem, hogy egyszerűen jó elolvasni. Smuzewitz Ilona írásait keresd, mert azok tényleg nagyon jók. Ott van a Yes, Comments Ben, az esemes-ben is, valamint van egy saját rovata Botox címen. Aztán ott van még a Félcipő, Megyesi Gusztáv rovata. Neki a tárcái az első oldalon nem túl jók, de a Félcipő TÉNYLEG vicces. A Heti Kamu is jó, főleg Ürmös Zsolt írásai. Aztán ott van A Hócipő Híre című rovat, Bakács Tibor Settenkedő cikkje mellett sárga keretben, az írója Kronosz. De ha igazán jót akarsz, kukkantsd meg a Hócipő honlapján az archívumot, régen olyan nevek írtak oda, hogy az csuda (Nagy-Bandó, Boncz, Sándor György, Fábry a jó korszakából).

Tehát összegzésül:

-Smuzewitz Ilona (bárhol)

-Félcipő

-A Hócipő Hírei

-Heti Kamu

-Hócipő archívum.

Jó szórakozást!

2016. márc. 1. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!