Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Egyik kepemet akarom felrakni...

Egyik kepemet akarom felrakni fb-re csak nincs hozza semmi idezet vagy ütős szöveg mondanatok?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 24. 18:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Merj önmagad lenni! Abban úgyis te vagy a legjobb
2015. ápr. 24. 18:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Mosolyogva ébredek, mosolyogva félek, mosolyogva kérek, mert mosolyogva élek, mosolyogva nézek, csak mosolyogva érzek, mosolyogj ha kérlek, a mosolyodból élek
2015. ápr. 24. 19:17
 3/5 anonim ***** válasza:

"Nem tudom, hogy ki maga

azt sem hogy mit akar

ha váltságdíjat akar, elmondom, hogy nincs pénzem, de rendelkezem olya különleges képességekkel,

amelyeket pályám során tökélyre fejlesztettem

ami miatt a magafajták rémálma vagyok

ha most elengedi a lányomat máris végeztünk

nem fogom keresni, nem üldözöm magát

de ha nem, meg fogom keresni, meg fogom találni és meg fogom ölni."

2015. ápr. 25. 02:19
 4/5 anonim ***** válasza:

az első igaz, de pont ezért tanulságos is...:D

ha nem tudsz magadtól kitalálni valamit, inkább ne írj semmit.

szerintem nincs annál kínosabb, amikor egy ismerősöd meglátja a képet egy olyan idézettel, amibe ha belegondol, eszébejut, hogy végülis csak pont az ellenkezőjét szoktad csinálni, gondolni.

én egy csomó ilyet szoktam látni...

2015. ápr. 25. 17:38
 5/5 SimCity fan válasza:
Csak úgy kíváncsiságból szeretném megkérdezni, hogy minek kell egy kép alá egy olyan idézetet írni ami nem is tartozik a képhez, meg nem is szívből jön, és még nem is ti találtátok ki?
2015. máj. 6. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!