Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Miben befolyásol engem az, ha...

Miben befolyásol engem az, ha alkotok egy mesterséges nyelvet?

Figyelt kérdés

Tegnap el kezdtem a számok kitalálásával. (Kicsit ilyen spanyolos hangzású :D )

Gimiben tanulok alapszinten angolt meg spanyolt. + Mivel 8 évig általánosban németet tanultam és folytatnom kéne.

Ha most közbe még egy nyelvet kitalálok ami majdnem spanyol hangzású, akkor most az egész spanyol tanulás nem ér semmit?

2015. ápr. 19. 12:14
 1/7 anonim válasza:
mivan?!ebből egy szót sem értek
2015. ápr. 27. 17:04
 2/7 A kérdező kommentje:
Ahj xd, tehát. Gimiben angolt meg spanyolt tanulok. És most egy saját nyelvet találok ki, mondjuk az a neve pl, hogy Gluzbargov nyelv, és itt mittom én az a szó, hogy kenyér ugy van, hogy klupakov. Nem értem mert nehez ez a kerdes.....
2015. máj. 1. 17:20
 3/7 A kérdező kommentje:
Tehát egy saját, egyedi kitalált nyelv.... amiben a szavak ugy hangzanak, mintha vmi spanyol szavakat mondanék. És hogy ez nem fogja terhelni a spanyol tanulásomat gimibe
2015. máj. 1. 17:22
 4/7 anonim ***** válasza:
Bocsi az OFFért, de te nem vagy normális ._.
2015. aug. 14. 14:47
 5/7 anonim válasza:
Hogy miben befolyásol? Fejlődik a nyelvérzéked, főleg ha már a nyelvtan megalkotásánál tartasz. De addig is, ha pl. szótárazol a szavak "kitalálásánál", segíthet bővíteni a spanyol szókincsedet + memorizálni. Szerintem ez teljesen normális hobbi, a Fb.-on is van egy ilyen csoport "Linguistics and conlangs" néven, ott tájékozódhatsz a témában (angolul).
2016. febr. 6. 10:14
 6/7 anonim ***** válasza:

Miért lenne h_ülyeség?

Eszperantó is hasonlít valamire, ha jól tudom.

Talán bekavarhat a tanulásba, hiszen eszedbe jut egy szó, ami spanyolos hangzású, aztán mégse spanyol...

Sok sikert azért a nyelvhez. :) ha jó időtöltés, hajrá. Úgyis lesznek, akik h_ülyeségnek gondolják, mert minek azt?

2016. nov. 17. 20:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Csáprágók fognak nőni a füleden, megjelenik még őt orrlyukad, és oxigénszalámi fog kimászni a szemedből. Van még kérdés?
2016. dec. 22. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!