Miley Cyrus tényleg meghalt?
Figyelt kérdés
2010. febr. 20. 11:27
2/18 anonim válasza:
már 2 éve (2008ban) meghalt a pletykák szerint....ahhoz képest elég jól néz ki.
4/18 anonim válasza:
Nem halt meg. De ilyet nem kívánunk seninek, utolsó válaszoló. :( Én sem szeretem de azért, hogy meghaljon az túlzás.
5/18 anonim válasza:
(sajnos) még nem
szerintem te összekevered MJ-vel. :S
6/18 anonim válasza:
Dehogy halt meg miből gondolod? -.- -_-
7/18 anonim válasza:
Legszívesebben igent, írnék, de nem vagyok annyira genyó... én is utálom, de még sajna nem
8/18 anonim válasza:
bevenné a májam ha télleg felmondta volna a szOlgálatot xD
13/Ł
9/18 anonim válasza:
á -.-
MIÉRT HALT VOLNA MEG?
á.már idegesít.xd
meghalt.....
Azért nem kellene ilyeneket mondani,hogy sajnos...meg ilyenek...nem tudom,hogy nektek hogy esne... : )
Szerintem nem tett nektek semmi rosszat. : D
Ő is ember..igen "sztár" és sokan nem szeretik (nem tudom miért) ha valakinek nem tetszik ne halgassa : D
Én sem szeretek sokmindenkit mégsem kívánom a halálát...
és NEM HALT MEEEEEEEEEEEEEG
10/18 anonim válasza:
nos, nem. és nem is kívánom neki hogy meghaljon . bár ha így folytatja az életét hogy 17 évesen ...-oskodik, akkor gondolom hamarosan jön a drog, meg az alkohol, és egy idő után lehet. szentem fiatalon hal majd meg(mármint elég nagy az esélye!) de szurkolok neki h változtasson a magán és jó útra térjen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!