Kaptam egy füzetet mit tudnék vele kezdeni?
Kaptam még kb. fél éve egy spirálozott füzetet.
Gyönyörűen ki van dolgozva az egész és fekete nehèz anyagból van. Valami ilyesmiből készültek régen a lemezek, de nem tudom pontosan.
Valamit nagyon szeretnék bele írni, rajzolni csak nem tudom mit. Nagymamám folyamatosan piszkál, hogy mikor írok már bele, meg mondjuk vonz ez a füzet. Mintha mondaná hogy írjak bele.
Szóval segítsetek légyszi mit tudnék vele csinálni.
A válszokat előre köszönöm. :)
Kezdj el naplót írni vagy csak néhány élményedet rajzokkal, képekkel együtt rögzítsd benne.
Az sem rossz ötlet ha megkéred szeretteidet, barátaidat hogy írjanak bele valamit neked vagy rajzoljanak. Később nagyon szép emlékkönyv lesz belőle.
Naplót régen írtam, de belefáradtam, hogy vki mindig megnézi.
Szép élményeim nagyon nincsenek, csak olyan átlagosak, mert legtöbbet csak itthon vagyok aztán csak vagyok és vagyok és csak vagyok. Azt meg unalmas minden nap lerajzolni.
Emlékkönyvem meg már van.
De azért köszönöm a választ és ne úgy vedd hogy csak kötekedek, mert tényleg hasznosak csak nem nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!