Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Facebookon csak magam elől...

Facebookon csak magam elől rejtem azt, amikor beszólnak, rejtem és nem jelentem?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 8. 10:03
 1/3 A kérdező kommentje:
Segítsetek légyszi, semmit nem találtam a súgóban angolul se erről és google kereséseken is túl vagyok idézőjelezéssel meg mindennel, és csak a saját idővonalamról kaptam segítséget. Nekem az kéne, amikor egy híroldalon pl. a vegyes kommentek közt írsz egy normálisabbat, és betéved egy-két idióta, akik ízekre szednek, csak hogy égessenek. Őket hogy lehet a saját védelmemben moderálni?
2015. ápr. 8. 10:53
 2/3 anonim ***** válasza:

ki tudod törölni a kommentet, ha saját bejegyzésed...mondjuk én nem értem az ilyen dolgokat...ha dícsérnek, akkor azt meghallod, de ha szidnak, akkor elfordulsz? :D

nyilván okuk van rá, hogy szidnak...érdekes módon nekem nem szoktak "bunkó emberek beszólogatni" a bejegyzéseimnél...talán azért, mert nem az a célom vele, hogy legyen rajta 20 komment meg 200 lájk...

2015. ápr. 8. 11:15
 3/3 A kérdező kommentje:
Korrekt, könnyen alátámasztható, előremutató dolgokat írok és néha érvek nélkül leszólnak ilyen ismeretlen, távoli tizenévesek meg ilyesmi. Jobb lenne, ha elég lenne kisöpörni, mint válaszolgatni a nyilvánvaló marhaságra, hogy utána még nagyobb, légbőlkapott hülyeségeket még sértőbben nyüszítsen rá, csak hogy teljen az idő. Szemtől szembe nyilván még ha lenne normális, alátámasztott véleménye, azt se biztos, hogy el merné mondani, messziről meg tetszőleges, oda nem illő módon írkál olyasmit, amit csak remélhetünk, hogy nem gondol komolyan. Ilyen esetekre gondolok. Ritkák, de engem annál jobban zavarnak. Főleg hogy tényleg nem amiatt van, amit írok, hanem amiatt, hogy tudatlan, neveletlen, agresszív idióták tömege rászabadul a netre.
2015. ápr. 8. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!