VOLT fesztiválra bevihetem a vitamintablettákat, amiket napi rendszerességgel kell szednem? Valakinek van személyes tapasztalata?
A rossz gyerekkoromból adódóan volt egy elég mély depresszióm, amin hosszú idő után sikerült túllépnem. Azóta táplálékkiegészítő vitaminokat és külön C-vitamint szedek, illetve a bal térdfájdalmaim miatt szedek Ízületi porcépítőt.
Az utóbbit el tudom hanyagolni néhány napra, viszont ha a szükséges vitaminokhoz és C-vitaminhoz nem jut hozzá a szervezetem, rossz lesz a közérzetem és fennáll a depresszió visszaesésének a veszélye is.
Beleköthetnek a fesztivál bejáratánál? Mi ilyenkor a teendő?
Nem örülnék, ha drognak néznék és tévesen elvitetnének rendőrökkel emiatt és lemaradnék a fellépésekről.
Szcientologia? Mert ok szoktak minden panaszra vitaminkurat 'felirni'.
Amugy nem, nyilvan nem fogjak elszedni a vitaminjaidat.
Aha, akkor én is szcientológus vagyok, mert vitamint szedek? Ekkora baromságot is ritkán hall az ember.
Kérdező, ha tényleg vitamin, akkor miért szednék el? jól is néznénk ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!