Hol kaphatnék ehhez hasonlót?
(Bocsánat az első kép miatt, nem reklám akar lenni, csak hiába próbáltam kitakarni a szöveget, végül inkább feladtam. >.< Mellesleg amúgy is lejárt már ez a nyereményjáték. :d )
Szóval az üvegcsékben látható apróságokat (például a másodikban a gomba, vagy az elsőben a gyümölcsök, kicsi szívek és persze a dugók mellett lévő picik díszek) hol tudnám beszerezni? Persze nem pont ilyet, de ilyesmiket. Online bolt is tökéletesen megfelel, de lehetőség szerint magyar legyen. :)
Szerintem a belevaló bármi lehet, akár gyöngy (van szív alakú is), vagy fimo gyurmából csinálnak mindenféle formákat. Meskán találsz eladókat, akik készítenek, és megrendelheted, hogy milyen forma / méret legyen. Vagy a vaterán láttam fimo körömdíszítőt (az hátha befér az üvegcsébe):
A fityegőket a csinálj ékszert oldalon is van:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!