Megérné e robogót venni?
B kategóriával alapvetően 50 ccm-es motort vezethetsz.
jelen pillanatra egy ilyen motorra csak biztosítást kell kötni, ez olyan éves szinten 3-4ezer Ft-os tétel biztosítótól függően.
én 2 hónapja motorozok, 4ütemű nagyobb testű robogóm van, olyan 2-2,5 litert fogyaszt 100 km-en, 5 literes tankja van, szóval a megtankolása is olyan 2-2500 Ft általában.
ha valaki úgy használja, ahogy a gyárból kijön, akkor bírnak olyan 50-55 km/h-t, hivatalosan meg 40 km/h-val mehetsz, de ezzel egyébként elég ritkán törődnek a rendőrök.
szerintem jó dolog motorozni, én elég gyorsan megszerettem, csak legyen jó idő :D
woow na ez tökjó, Hát mostanság én is rákattantam a témára, pedig azelött soha nem érdekelt a motorozás :d de rájöttem hogy nem is lenne olyan rossz, meg hülyeség, kis helyet is foglal szinte kb olyan mint egy bicikli, na meg forgalomba is egyénileg lehet menni. Na meg azért is mert már kicsit unom a tömegközlekedést a sok embert.
Na és te honnan tudtad hogy megfelel e az a motor amit vettél ? már magamból kiindulva, pl én mint teljesen kezdő a témába honnan tudnám hogy mi számit jónak milyen árba, s milyen márkát vegyek. ezért nemárthat ha van egy hozzáértő ismerős vagy valaki aki segithet. Mondjuk nekem azért kéne, arra használnám hogy néha ha mennék ideoda a városba, esetleg néhanapján munkába is menni vele, vásárolni, egyéb helyekre menni ha van időm. nem hajtanám túl a rendszert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!