Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Debrecenben tudtok elhagyatott...

Debrecenben tudtok elhagyatott helyeket?

Figyelt kérdés

Szeretnék több helyet 'felfedezni' Debrecenben. Sokat sétálok, de már az ismertebb helyeket unom. Sőt az embereket sem szeretem nagyon, a tömeget pedig egyenesen gyűlölöm. Amúgy is szeretek sötét utcákon sétálgatni este, szeretek félni. Tudom ez alapján elmebajosnak tartotok, de nekem mennem kell és már magamtól nem ismerek ilyen helyeket. Remélem tudtok segíteni. Bármi lehet. Bevándorlókkal teli, egy romos ház, vagy utca, lényeg, hogy egyegüli, elhagyatott legyen, ahol alíg van forgalom. Egyébként is szeretek fotózni és ilyen stílusú képem még nincs.

Előre is köszönöm! :)

2015. márc. 27. 15:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Azt akarod hogy a csövesek megerőszakoljanak?
2015. márc. 27. 15:07
 2/3 A kérdező kommentje:

Igen pontosan! :D

Nem amúgy, hidd el hogy tudok magamra vigyázni, vagy max hívnék valakit magammal :D :)

2015. márc. 27. 15:34
 3/3 anonim válasza:

A reptér régi épülete meg mellette van néhány romos épület

de csak akkor ha valakit viszel magaddal ! ;)

2015. márc. 29. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!