Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Gáz elmenni egy sráccal egy...

Gáz elmenni egy sráccal egy buliba, ha nem akarok tőle semmit, de ő tőlem talán igen?

Figyelt kérdés
Úgy volt, hogy többen megyünk, de végül mindenki lemondta és ketten maradtunk, de nem tudom, elég gáz lenne, ha bepróbálkozna vagy ilyesmi... régebben már volt kettőnkről szó (ő hozta fel a témát), nem koptattam le egyértelműen de nem is kerestem sokáig túl rendszeresen, hogy ne értsen félre semmit. Amúgy néha beszélünk, barátok vagyunk de nem szeretnék semmi többet. Szerintetek gáz lenne elmenni vele ketten egy buliba?

2015. márc. 23. 21:58
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Ő sose fog barátként tekinteni rád. Inkább mond le, ezzel egyértelművé teszed neki is és nem fog kétségek közt élni.
2015. márc. 23. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!