Gázálarcot szeretnék venni tudnátok segíteni?
Sziasztok nemrég egy katona rokonom hozott nekem egy nagyon régi gázmaszkot még háborús lehet, mivel még a német felség jellel van megáldva. Ám már tiszta por kosz és kitudja, hol használták meg milyen vegyi anyag került bele. Ezért csak "dísz" lesz. Úgy döntöttem, hogy mivel ki szeretném próbálni milyen meg eléggé meg is tetszett, ezért veszek egyet. Nos kutakodtam de nem nagyon találtam egy-két darabot is de azokban nem nagyon bízom meg ezért kellene a segítségetek. Itt van egy webáruház meg erről az oldalról rendeltem is már, ezért ebben bízom meg a legjobban. [link] Szerintetek megéri venni egyet nem túl drága de "megbízható" ? Nekem a BW-s tetszik, és "új" is bár kitudja. [link] Mert nem szeretnék semmilyen kockázatot vállalni egy használttal. Mert találtam drágábbakat is de annyit nem szórok a semmibe, hogy csak legyen!
Kérlek segítsetek!!
Köszönöm a válaszokat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!