Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » A t-home milyen határidővel...

Major Szilvia 81 kérdése:

A t-home milyen határidővel küldi vissza a visszatérítéseket?

Figyelt kérdés
Tavaly áprilisban 6 év után búcsút intettünk a t-home- nak. Azt hittem ezzel megszünnek a velük kapcsolatos problémák is, de tévedtem. Amikor visszamondtuk elfelejtették közölni, hogy a készülékekket nekünk kell vissza juttatni, Az új szolgáltató már bekötötte a szolgáltatást , de sehol senki. Ekkor felhívtam őket, nagy kegyesen közölték, hogy postázzam vissza az általuk kiküldött levéllel ingyen megtehetem a postán. Közöltem hogy levél nem jött de számlát még kaptam pedig már nem élt a szolgáltatásunk. Megígérték, hogy kiküldik újra. Meg is jött újabb 1 hónap múlva, de a postán nem volt elérhető a doboz az általuk kínált 8 napba. Én minden nap hűségesen jártam a postát, de nincs. Végül mire megjött a doboz, már nem fogadták el a levet. Sebaj gondoltam nem érdekel feladom saját költségemen. Ekkor is naiv voltam ugyanis ez nem így megy. Feladtam, hazaérve emailban elküldtema feladó szelvényt rövid levél kíséretében. Nem telt bele 2 hét szép kis csekket kaptam 20000 ft-ról, mert nem küldtem vissza a készüléket, újabb egy hét múlva 8500ft. Újabb telefon, újabb email, majd hónapokig semmi. Gondoltam végre jóvá írták, de nem jött a december vége. Szép kis levél a t-home- tól, hogy fizessek be 31582ft-ot 8 napon belül mert kiadják a behajtó cégnek. Ekkor újra email, telefon, de január 2.-án már a behajtó cég papírja jött, úgy hogy a 8 nap le se járt. Ekkor már őket is hívtam de a t-home álláspontja szerint tartozok és fizessek. Ekkor már ajánlott levelet írtam mellé a fénymásolt feladó szelvényt és a részletes leírást. Válaszul jött a behajtó cég utólsó felszólítás címen február 11.-én. Ekkor bementem azügyfélszolgálatra ami persze 40 km-re van, de mit lehet tenni ha már 10 hónapja húzódik az ügy. Végre kaptam egy papírt miszerint visszaküldtem a készülékeket így az azokért követelt díjakat elengedik, de újra kérvényeznem kellett hogy a "tartozásomat" ( ami elvileg nincs) vizsgálják felül. Március 10.kelt egy levél, miszerint nem tartozok, hanem van 13177ft túlfizetésem. Amelyet vissza postáznak. A kérdésem az hogy tudna-e abban valaki segíteni, hogy ennek mi a határ ideje, ugyanis a levélben amit kaptam ez nem szerepel.
2015. márc. 18. 12:31
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!