A pókerben ki nyer ha ilyenek a végeredmény?
Figyelt kérdés
1. esetben:
Az asztalon: ♠5,♠A,♠10,♠8,♠K
Az "A" játékos kezében:
♠7,piros kör 4
A "B" játékos kezében:
♠A, piros kör 6
2. esetben:
Az asztalon: ♠5,♠A,♠10,♠8,♠K
Az "A" játékos kezében:
♠7,piros kör 4
A "B" játékos kezében:
piros kör A, piros kör 6
És MIÉRT?
2010. febr. 16. 11:10
1/6 anonim válasza:
az első esetet nem értem nincs két pikk ász a pakliban.a második esetben az A játékosnak szine van. aB-nek semmi.
2/6 A kérdező kommentje:
igen ELÍRTAM ász helyett Király akart lenni
bocsi
2010. febr. 16. 12:21
3/6 A kérdező kommentje:
Francbaaaaaaaaaaa össze visza írok szóval Q (vagyis Dáma)
2010. febr. 16. 12:21
4/6 A kérdező kommentje:
Viszont a második esettel vitatkoznék mert szerintem a B-nek is ugyan úgy színe van, (mert a lent lévő lapok mindnkié) és ebben az esetben a "B" nyer mert magasabb lap van a kezében mint az A nak
2010. febr. 16. 12:24
5/6 anonim válasza:
1. eset
A: AKT87
B: AKQT8
B nyer
2. eset
A: AKT87
B: AKT85
A nyer
6/6 anonim válasza:
az első válaszoló vagyok. igaza van az előttem válaszolónak. az A esetben a b játékos nyer mert magasabb lappal van szine ugye Q-val. a 2.nál igaz hogy az 5 lap közös lap de a játékos kezében szin van a másiknál meg nincs. ott a lényeg hogy a kezében is van pikk, és így ő nyer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!