Hogy tudhatom meg kik töröltek az ismerőseik közül fben?
Figyelt kérdés
fontos lenne :-D2015. márc. 16. 19:36
1/5 anonim válasza:
Léteznek böngésző-kiegészítők amik figyelik és kiírják.
Socialfixer ilyen (ugyanaz a név .com a címe ahol elérhető). Ingyenes, extrákat ad az oldalhoz, köztük a törölt kapcsolatok értesítését.
2/5 anonim válasza:
Előző: én letöltöttem,ezt a fbra,de nem jó,hogy tudnám visszacsinálni?(Úgyértem letörölni)
3/5 anonim válasza:
Ha böngésző-kiegészítőként töltötted le, akkor a kiegészítők között.
A program csak azután jelzi a törléseket miután feltelepült, visszamenőleg nem fog semmit mutatni. Nem árt angolul tudni, ha be akarod állítani.
5/5 anonim válasza:
Hát, akire gyanakszol, nézd meg az oldalát és, ha ott az van, hogy "ismerősnek jelölöm", akkor törölt vagy nem is volt az ismerősöd. De miért olyan fontos ez számodra??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!