Szerintek milyen a blogom? Min kellene változtatni?
Van egy blogom, és arra lennék kíváncsi, hogy nektek hogy tetszik.
A véleményeket várom komiba!
Unalmas. Sablon sztori.
Magyar lány, 1D, megmenti őt valamelyik tag.
A folytatása gondolom az lesz, hogy összejönnek, de közben Zayn vagy Harry elcsábítja. Szerintem baba is lesz a dologban.
Milyen a blog? Semmilyen. Nincs benne tartalom, bár abból, amit leírtál, előre megmondom, hogy ami lesz, az sem lesz érdekes.
Ez a hatvanhatezredik ugyanilyen "blog" - sablonsztori sablonemberektől sablonembereknek.
A blog külalakja is sablonos: fejléc összelapátolt képekből, háttér idegesítő mozaik, a maradék meg egy tinis rózsaszín.
Szögezzük le: nem én vagyok a célcsoportja. De legalább odáig eljuthatnál, hogy a kedvenc bandád nevét helyesen írod le. Súgok: nagy O nagy D. Van benne több helyesírási hiba is ám, de ez volt, ami rögtön szemet szúrt.
Tartalmilag akkor még nem kommentelem. Tedd fel a kérdésedet 2-3 fejezet múlva is és meglátjuk.
Külalakban abszolút egyetértek Hármaskával: sablonos, semmitmondó, tipikus tini fanblog kinézet, érdemes lenne átdolgozni. Annyi a pozitívum, hogy legalább átlátható, könnyen olvasható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!