Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Tetszik valakinek?

Tetszik valakinek?

Figyelt kérdés
[link]

2015. márc. 8. 04:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mi az ami szerint bárkinek is tetszene? Van 5 kép ami már "ezeréves" képek. Jó párszor már megosztotta valaki a facen. Te csak átmásoltad a képeket..Most ezen az 5 képen kéne hasra esni??
2015. márc. 8. 04:14
 2/11 A kérdező kommentje:

Az, ami szerint bárkinek is tetszene, az a stílusa. Egyébként láthatod, előbb csináltam, nyilván kevés a kép.

Ami meg a képek minőségét illeti, kedves válaszoló, volt, amit én szerkesztettem, volt, amit csak lefordítottam angolról, mert tetszett, volt, amit átírtam poénosabbra. Ja és igyekeztem nem túl népszerű képeket kirakni, szerintem el is értem ezzel kapcsolatban a célom. De köszönöm, hogy megnézted! :D

2015. márc. 8. 04:43
 3/11 anonim ***** válasza:
Szerintem tök jók. :D
2015. márc. 8. 06:19
 4/11 anonim ***** válasza:

Ez a hatvanhatezredik oldal, ami innen-onnan összelopkodott vicces (vagy még csak nem is vicces) képeket közöl.

Számomra egyáltalán nem érdekes, nem eredeti, nincs benne semmi különleges, amiért érdemes lenne mégegyszer megnyitni az oldalt.

2015. márc. 8. 08:29
 5/11 A kérdező kommentje:
Összelopkodott...Én csak továbbítom. Biztos szoktál nézni internetes hírportálokat, szinte ugyanazok a cikkek, mert egymástól ,,összelopkodják", tehát továbbítják. :D Egyébként szívesen csinálnék saját képeket, de se fényképezőm, se grafikusi tehetségem.
2015. márc. 8. 09:21
 6/11 anonim ***** válasza:

"Biztos szoktál nézni internetes hírportálokat, szinte ugyanazok a cikkek, mert egymástól ,,összelopkodják", tehát továbbítják."

Azért ne keverd már a szezont a fa... fa... fazonnal!

A híreknek az a lényegük, hogy nem illik módosítani, mert elvesztik a valóságtartalmukat.

A humornak viszont nem az a lényege, hogy mindig ugyanazt újra és újra elmondjuk, mert már a másodiknál is unalmas lesz, hatezredszer meg...

"Egyébként szívesen csinálnék saját képeket, de se fényképezőm, se grafikusi tehetségem."

Akkor talán nem ezzel kéne foglalkoznod. Képzeld el, hoyg bemész a pékhez, és kifli helyett a pénzedért csak valami ízetlen pocsék masszát kapsz, majd amikor megkérded, mégis mi a fax ez, azt mondja, hát bocs, csinálnék én jobbat, de nem tudok.

2015. márc. 8. 09:27
 7/11 A kérdező kommentje:
Most akkor te is ugyanezt csináltad, az étel azért nem egyenértékű a humorral. :D Amúgy nyilván nem a főbb hírekre gondoltam, minthogy meghaltak balesetben stb., hanem pl. most mindenhol ez a macskák szigete ment, ami már ezeréves, és megint elkezdték posztolgatni, és több portál, nem csak egy, plusz újságban is láttam...:D Pedig pár hónapja is híre ment. Amúgy miért ne csináljam? Azért, mert a képeket nem én készítettem? Szerinted ilyen világban élünk? :D
2015. márc. 8. 10:34
 8/11 A kérdező kommentje:
Nem mellesleg nem ebből akarom magam eltartani, csak unatkoztam. :D :D
2015. márc. 8. 10:35
 9/11 anonim ***** válasza:

"Most akkor te is ugyanezt csináltad"

Gondoltam, talán ha ugyanazt csinálom, mint te, könnyebben megérted.

"hanem pl. most mindenhol ez a macskák szigete ment, ami már ezeréves, és megint elkezdték posztolgatni"

Na és? A nyóckerben meg sokan lopnak, attól az még nem lesz elfogadott.

"Amúgy miért ne csináljam?"

Egy szóval nem mondtam, hogy ne csináld. Megkérdezted a véleményemet, én pedig elmondtam.

"Azért, mert a képeket nem én készítettem?"

Nem. Azért, mert nem érdekes, nem egyedi. De hangsúlyozom: nem azt mondtam, hogy ne csináld, hanem hogy nekem nem tetszik.

"Szerinted ilyen világban élünk?"

Na igen, ez jogos. Ma mindenki lop, senki nem akar dolgozni. Tisztelet a pár kivételnek.

2015. márc. 8. 10:50
 10/11 A kérdező kommentje:

,,Gondoltam, talán ha ugyanazt csinálom, mint te, könnyebben megérted. "

Aha, jó kifogás. :D

,,Na és? A nyóckerben meg sokan lopnak, attól az még nem lesz elfogadott."

Most...akkor...ezt komolyan gondoltad?

,,Egy szóval nem mondtam, hogy ne csináld. Megkérdezted a véleményemet, én pedig elmondtam. "

Számomra már lényegesen elkanyarodtál az oldalamtól, és inkább a világfájdalmadat kezded idezúdítani.

,,Nem. Azért, mert nem érdekes, nem egyedi. De hangsúlyozom: nem azt mondtam, hogy ne csináld, hanem hogy nekem nem tetszik."

Mondom én. Szerintem nem csak az egyedi dolgokat lehet elfogadni, és szeretni.

,,Na igen, ez jogos. Ma mindenki lop, senki nem akar dolgozni. Tisztelet a pár kivételnek."

Lopás...hogy lehet ezt ide hozni érvnek? :D Khm...világfájdalom. Khm.

Amúgy rosszul használod az idézőjelet, csak hogy én is belekössek már valamibe. Hiszen mire való az Internet....

2015. márc. 9. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!