Szerintetek mivel fog kezdődni a Twin Peaks 3. évad első epizódja?
Figyelt kérdés
Szerintem avval, hogy Cooper ügynök, felkel, megmosakszik, megborotválkozik, és ilyesmi. És közben -az első percek alatt- találgathatjuk, hogy ez most akkor a Bob által megszállt doppelganger Cooper vagy mi. :)2015. márc. 8. 02:02
1/4 anonim válasza:
Jó kérdés.. Engem inkább az érdekel hogy Laura hogy fog szerepelni mind a 9 epizódban - mert az IMDB szerint így lesz.
2/4 A kérdező kommentje:
1: Biztos vörösszobás flashbackek vagy ilyesmi. :) Amúgy az imdb nem megbízható addig, amíg le nem megy az adott film/sorozatepizód.
Csak jöjjön össze ez a folytatás, mert mostanában merültek fel kétségek.
2015. ápr. 4. 12:09
3/4 anonim válasza:
Cooper ügynökkel, szerintem :D De nem lehetünk biztosak ebben, Lynchnél minden kiszámíthatatlan.:D
4/4 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy az első részben még nem is látjuk Coopert. Bár ez mit sem fog számítani, hisz rögtön négy rész elérhetővé válik.
2017. márc. 27. 16:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!