Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Van valami jó szoftver regényí...

Van valami jó szoftver regényíráshoz?

Figyelt kérdés
A lényeg az lenne hogy egyszerűen és praktikusan egy helyen tudjak tartani mindent, mint pl a karakterek leírása, helyszínek, a cselekmény vázlata, ilyesmik. Van erre valami jó ingyenes program, amiben meg tudom csinálni?

2015. márc. 1. 19:11
 1/7 anonim ***** válasza:
45%
szövegszerkesztő...
2015. márc. 1. 19:13
 2/7 A kérdező kommentje:
A cselekményvázlat pl nem valami jól ábrázolható egy szövegszerkesztőben, ugyanis egyszerre 3-4 szál is van, van amikor még több lesz. És egy rakás fájl kell, mert külön a világleírás, meg külön a helyszínek stb... nem lenne egyszerűbb ha szépen rendezetten lehetne tárolni mindezt, egyetlen programban??
2015. márc. 1. 19:23
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

George R.R.Martin, az ASOIAF (Trónok harca) szerzője műve biztos bonyolultabb, mint a tied, és egy 1985-ös DOS gépet használ az íráshoz.

Így nem értem neked miért nem felel meg egy Microsoft Word.

2015. márc. 1. 19:42
 4/7 A kérdező kommentje:

Például mert én nem vagyok George R.R. Martin, sajnos.

Én meg azt nem értem hogy téged miért zavar ennyire iszonyatosan, hogy valaki más programot (is) szeretne használni. Most bűn ez, vagy mi?!

2015. márc. 1. 20:39
 5/7 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem bűn. Csak ha egyszer te írod, és tudod a történetet, akkor sztem több doksiban megoldható.
2015. márc. 1. 21:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Writeitnow :) en megszereztem netrol, ha letoltotted tudok adni aktivalo kodot
2015. márc. 2. 09:32
 7/7 Pali1977 ***** válasza:

yWriter. A legjobb :) nekem legalább is nagyon bejön :) megszerkesztheted a karaktereidet, a helyszíneket, a különleges tárgyakat stb és fejezetekre bonthatod (azon belül jelenetekre)

magyarul is tud

2016. jún. 13. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!