Flashback volt?
Figyelt kérdés
Használtam már elég sokszor a füvet és habpatront, kétszer hajnalkát is. Szerdán hosszú idő után megint szívtam egy kis zöldet, de tényleg kicsit, gyenge cigi volt hármonkra. Csütörtökön órán ülve pedig ki volt vetíttve egy szürke kép, és az átment zöldbe kékbe és pirosba, csak pár pillanatig, csak utána gondoltam bele, hogy ezt csak én láttam vagy mi. Otthon is megéztem a képet, előtte volt egy színesben is, de nem ilyen külön álló piros kék meg zöldben. Szóval ez egy flashback volt? Igazából nem zavart csak érdekes.2015. febr. 27. 20:35
1/7 anonim válasza:
Fűtől és habpatrontól nem lesz flasbacked az biztos, max hajnalkától, de arra is nagyon kicsi az esély, úgyhogy szerintem nem az volt.
2/7 anonim válasza:
Nem az volt! Flashback csak pszihedelikus szeretől lehet, mintpéldául az LSD és a varázsgomba. Mástól nem
3/7 anonim válasza:
Elöző vagyok! Az tény, hogy a hajnalka mag az LSD-hez hasonló rokonvegyületet tartalmaz. (LSA)
4/7 A kérdező kommentje:
A fű is pszichedelikus, bizonyos mértékig. De akkor mondjátok meg, hogy ez mi a rák volt, ha nem flashback?
2015. márc. 1. 20:31
5/7 cli_hlt válasza:
Ilyesmi gyakran előfordul, simán csak kápázott a szemed, ennek valószínűleg semmi köze az általad fogyasztott szerekhez.
6/7 A kérdező kommentje:
Nekem kicsit többnek tűnt, de lehet tényleg csak a szemem káprázott, köszi a válaszokat.
2015. márc. 2. 10:54
7/7 anonim válasza:
Legfeljebb a hajnitól lehetett, de annak sem sok az esélye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!