Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ültek már melletted cigányok...

Ültek már melletted cigányok a moziban?

Figyelt kérdés
Velem még nem esett meg, de már többször átfutott az agyamon, hogy vajon hogy érezném magam. Nem nagyon tudnék a filmre koncentrálni, az biztos.
2015. febr. 25. 17:29
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Sokkal kényelmetlenebbül érezném magam, ha egy büdös ember ülne mellettem egész végig...és nemtől/rassztól mindentől függetlenül azok az emberek mennek moziba, akinek telik rá. Akikre te gondolsz azoknak valószínűleg nem telik ilyenre vagy másra költik.

Van olyan cigány barátnőm aki teljesen normális és igen, néha elmegyünk moziba.

2015. febr. 25. 17:51
 2/16 anonim ***** válasza:

Még nem, de engem nem zavarna.

Egy állandóan mocorgó, hangosan evő, büdös, vagy köhögős ember nagyon tudna zavarni..

2015. febr. 25. 21:09
 3/16 anonim válasza:
Már sokszor, de mivel nem vagyok rasszista, normális ember vagyok, nem érdekelt.
2015. febr. 26. 18:59
 4/16 A kérdező kommentje:
3: Én se vagyok rasszista, de azért biztos azon parálnék, hogy nehogy elnyúljanak tőlem valamit, valamint nehogy kövessenek mozi után.
2015. febr. 26. 23:28
 5/16 anonim ***** válasza:
A magyar ember is tud kulturálatlan lenni. A múltkor 2 suhanc végig a q.rva székemet rugdosta hátulról. A cigány az meg bekussol ha megy a film, mert érdekli.
2015. febr. 27. 18:21
 6/16 anonim ***** válasza:
57%
Igen, az egyik apu a másik meg a tesóm volt.
2015. febr. 28. 15:33
 7/16 anonim válasza:
Utolsó ott a pont :D
2015. márc. 3. 15:39
 8/16 anonim ***** válasza:
Írogass magadnak, kedves 51%.
2015. márc. 4. 13:43
 9/16 anonim ***** válasza:
pedig tényleg csak a százalékunk egyezik
2015. márc. 4. 19:49
 10/16 Bau1981 ***** válasza:
Igen, egy félvér jó barátom és még régen valamelyik Fűrészt néztük a Corvinban.. :-)
2015. márc. 6. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!