Ti milyen telefonbetyáros szövegeket tudtok?
Én magam is szoktam telefonbetyárkodni. Sokan random számot írnak be, de ha internet közelben vagyok akkor az olx.hu-ról szoktam.
Ezeket használom:
-Halló! Megy a hűtője??
-Igen (nem).
-Akkor menjen utána. (akkor vegyen újat)
-Halló! Tudakozó??
-Igen.
-A szüleim azt mondták, hogy engem a gólya hozott, és ha ezt nem hiszem el, akkor járjak utána. Ezt mondták. De én nem hiszem el. Valóban a gólya hozott??
-1. Ezt beszéld meg a szüleiddel!!
2. Valami normális kérdés esetleg?? Ha nem köszönjük hívását.
-Há e'lopta'k a riska tehenet!!
-Kivel beszélek??
-Velem...
-De ki az???
-Én.
-Na ne szórakozzon.
-Jóvan a bözsi/pista vágyok.., szóval e'lopta'k a riska tehenet. Őrület micsoda világ!! Bezzeg a mi időnkben ilyen elő nem fordulhatott volna!! Nem ám ezeken a bellentyű néküli elektromos kütyükön lógtunk, és nem vót még ilyen tanga bugyingó!!! Nem ám ezekben a csini bikinikben feredőzgettünk a tavakban hanem úgy ahogy vótunk,mözítelenű!!
És tudok még párat de nem írom le.. Szóval tudtok még írni?? Köszönöm előre is a NORMÁLIS VÁLASZOLÓKTÓL, A NORMÁLIS VÁLASZOKAT!!!
van egy csomó amit szerintem mindenki ismer:
-halló, Sárkány lakás?
-Igen
-Süsü otthon van?
-halló Kovács lakás?
-Igen
-Szeretném megpatkoltatni a lovamat
-Halló Földes lakás?
-Igen
-Akkor csempéztesse le!
-Halló, Szabó lakás?
-Nem
-Mit? -- és innentől akármit mond visszakérdezel, hogy mit?
Eszembe jutott még egyik kedvencem:
-Jó napot kívánok, a vízművesektől telefonálok. Érdeklődni szeretnék hogy van-e önöknél meleg víz?
-Igen,van
-Akkor zuhanyozzon le mert ide érzem a szagát. :D
Mondjuk
-Ön rendelt pizzát?
-Nem
-Pedig itt az Ön telefonszáma áll.
-Pedig én nem rendeltem.
-Most pedig 700forint a hawaii pizza. Nem szereti?
-Nem
-Nem baj. Kiviszem. Viszhall.
halló!Vadássz lakás?
-igen
-nyúl vagyok!
kiss lakás?
-cserélje nagyobbra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!