Volt fesztiválozók, hogy működik ez?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy mennyi mennyiségű ételt, italt lehet bevinni a kemping, illetve a fesztivál területére? Mennyire vészes a wc és a zuhanyzók? Első fesztiválozó leszek és kb. semmivel nem vagyok tisztában.2015. febr. 22. 13:22
1/3 anonim válasza:
nagyon minimálisat. italból ha jól emlékszek 1-1,5 litert lehet, és természetesen alkoholmenteset, de ez nagyban függ attól is, épp ki vizsgál át. mondjuk ez nem volton, hanem tavaly szigeten történt, úgy mentem be, hogy bele sem néztek a táskámba, csak kívülről megnyomkodta...tehát ott akár bevihettem volna akármit...de pl. 2 éve strandfesztiválon ott volt a táskámban fél liternyi üdítő meg egy 1,5 literes ásványvíz, és az üdítőt kirakatták...
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! :)
2015. márc. 7. 19:52
3/3 anonim válasza:
A zuhanyzókra néha kicsit sokat kell várni, de meglehet találni azt az időpontot, amikor nincsenek sokan (délután 3-4-5 körül), a toi-toi wc-ket naponta töbször is ürítik s tisztítják, a rendes wc-ket is többször takarítják, de ettől függetlenül nem mindig tiszták.
Italt természetesen csak alkoholmenteset lehet bevinni, 1,5l-t kb, de mi volt, hogy zsugorral vittük be az ásványvizet, és nem szóltak semmit.
(Volt, és Sziget tapasztalatok)
Melyik fesztiválra mész?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!