Egy bandát vagy énekest hogy lehet a külsejük miatt szeretni?
Ha megkérdezünk egy Justin Bieber, vagy One Direction rajongót hogy miért szeretik őket akkor rögtön rávágják hogy "mert jól néznek ki", egyik osztálytársam is mondta hogy a zenéi nem nagy számok, de jól néznek ki és emiatt directionernek vagy minek hívja magát.
A Twisted Sister banda általában idétlenül öltözött de én nem a külsejük miatt szeretem őket hanem a számaik miatt.
Első sorban amiatt. Justin Bieber, meg ez az One Direction ez a tucat tucatja. Semmirevaló, tehetségtelen, zenésznek vagy énekesnek jóindulattal sem nevezhető valakik, akik azomban nagyon jól eladhatóak egy bizonyos nem bizonyos korosztálya számára, mert "jól néznek ki". Ez ki van ám találva. Ez zenei producerek és reklámszakamberek kidolgozták, hogy mekkora az az időintervallum, amíg ezekből rengeteg pénzt lehet keresni. Bieber meg ez az onedirection két-három év múlva sehol nem lesz. Márpedig azért nem, mert csinálnak egy újabb fiúbandát, ami köré ugyanekkora rajongást fognak párosítani, azok a fent említett emberek. Ez ennyire egyszerű. Abban a pillanatban ahogy nem hozzák az elvárt pénzmennyiséget, lecserélik őket egy másikra. Akik hasonlóan úgy fognak kinézni, hogy a 10-16 éves lányok megvesszenek értük és anyuci pénztárcáját pumpolhassák. Ki van ám ez találva.
Ha megnézed ezek a jólkinéző fiúbandákat, kezdve a Backstreet Boystól, akik ezt a hullámot lényegében elindították, egészen eddig az onedirectionig, akkor felfedezheted azt, hogy a zeei manusok mindegyikhez rendelnek egy hamis személyiséget.
Mindig van egy macsó, akinek van tetoválása, és macsósan néz ki, de ugyanakkor érzelmesebb macsó. Van egy vagy akár két szende, kicsit vézna romantikus alkat, akik ezt az érzelmi vonalat hozzák. Van egy amolyan vezér, ha lehet ennek is legyen tetoválása, de valami romantikus témájú, ő a macsó és a szende egyszerre. Van egy visszahúzódó, kicsit amolyan rejtélyes, megfoghatatlan figura, aki ezt a nem is tudom hogy most nagyon szerelmes-e vagy csak nem meri kimondani szerű hamis misztériumot kölcsönzi. És lám, a kislányok mindegyikben , akár külön-külön, akár többen de meg tudják találni az éppen aktuális idolt :)
Mert ezek a fiúbandák a lányoknak az éppen ébredező szexualitására erősítenek rá. :)
Mint már említettem, ez nagyon jól ki van ám találva. És akik ezt jól tudják csinálni, mármint akik ezeket a bandákat összeszarják és irányítják, azok veszett jól keresnek ebből :)
Kösz. :)
Egyébként még azt is bírom hogy a mai állítólagos rajongóik mondogassák hogy ők bizony örökké szeretni fogják őket, és majd ahogy mondtad két-három év múlva sehol sem lesznek, hiszen pár éve is mindenki a Jonas Brothersről beszélt, ugyanígy hogy "de cukik", meg hogy a világ legjobbjai, és most szó szerint sehol sincsenek, és azt is gyűlölöm hogy a fiúk próbálnak úgy öltözködni mint ők, és lám van sikerük a lányoknál mert nagyon hasonlítanak rájuk, és a mai fiúk között elterjed haj stílus szó szerint irritál, az iskolánkban is 9 fiú közül 9-nek ilyen haja van, és még ők mondják magukra hogy egyéniségek.
Szerintem a One Direction más téma. Ők már évek óta a topon vannak, és az új albumukkal kicsit stílust is váltottak, kezdik levetkőzni a "boyband" megnevezést, ők is nőnek fel.
Én Directioner vagyok, és nem (csak) a külsejük miatt szeretem őket, hanem a személyiségük és dalaik miatt. Nem tagadom, jól néznek ki, de ha hatalmas bunkók lennének, nem lennék a rajongójuk... De a személyiségükről persze mit is tudnak azok, akik fujjolnak, hiszen nem fognak leülni megnézni egy interjút velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!