Melyek azok az otthoni dolgok, amik abszolút lekötik az elméteket? Alul bőven
Olyan dolgokat szeretnék begyűjteni, ami olyan, hogy hazamész, és akár órák hosszát tudod csinálni :)
Kérlek a szex meg az ilyeneket hagyjuk :D de bármi jöhet, kötögetés, hímezés, a ti hobbitok, bármely, amei abszolút leköt, és izgalmas :) Homemade do it youself is jöhet :)
-kutatás az illuminati után
-szex ( ne haragudj,de ez igaz,inkább kényeztetés,masszírozásra gondolj itt)
-rajzolás,festészet
-éneklés ha egyedül vagyok itthon
-egy jó könyv is le tud kötni
-sütés-főzés,pláne,hogy szakácsnak tanulok
-történetem írása
-álmodozás
-alvás
-edzés otthon 3-4 órát is elvesz a napomból ha nagyon élvezem/akarom
-zene hallgatás,de mélyebb szinten
-verstanulás
-videók nézése
-egy jó film
-bámulás kifelé az ablakon
-takarítás
-unokatesómékkal játszadozás-bújócska a gyerekekkel,vagy szembekötősdi
-videók készítése
-összeragasztgatni mindenféle dolgot
-forró fürdő
hirtelen ennyi jutott eszembe,amikkel elütöm az időmet ^^ 18/F
-Hearthstone - a barátommal ezzel órákat el tudunk lenni, ez az a játék, ami teljesen beszippantott.
-Olvasás, illetve az olvasottakon való elmélkedés. Ha nagyon megtetszik egy könyv, akkor van, hogy egy darabig nem olvasok utána semmit, mert az olvasottakon gondolkodom, és nem érzem ,,késznek" magam a következő könyvre.
-Sütögetés, és közben valami sorozat nézése/ hallgatása a háttérben.
-Gyakorizás- Észre sem veszem néha, de van, hogy akár 2 órán keresztül is csak kérdéseket olvasgatok, meg válaszolgatok rájuk.
-Néha 1-1 témára, ami érdekel, rákeresek, és órákon át tudom nézegetni, utánaolvasgatni (tegnap pl. menyasszonyi ruhákat nézegettem, de bármi lehet ilyesmi).
23/L
- Halak. Néhány évvel ezelőtt kitoltam a szobámból a TV-met egy 112 literes akvárium kedvéért. Jó döntés volt: full HD minőség, családi és romantikus drámában verhetetlenek :D Nagyon szeretek az uszonyosokról olvasni is. Ráadásul a következő projektem egy lágy vizes szaporítós dolog lesz, szóval van még mit tanulnom.
- Kert. Dettó. Tudom, perverz dolog, de én úgy szeretek metszeni :$ Meg nézni, ahogy fejlődnek a növényeim. Meg azon agyalok már egy fél éve, hogy feltűnne-e egyáltalán bárkinek is, ha egy tő rózsával több lenne itthon ( [link] Láttam termesztőnél még a nyáron, azóta sem tudtam kiverni a fejemből.)
- Sütés-főzés. Mármint, ha van kedvem hozzá, nem csak összedobok valamit éhhalál ellen.
- Olvasás.
- Fényképezés. Kitalálod? Leginkább makro műfaj: kert, halak, néha valami művészi.
- Csomózott karkötők. Ez azért is jó, mert könnyen hurcolható: lehet vele utazni, orvosnál várakozni stb.
- Gyöngyfűzés. Leginkább állatokat, most épp japán technikával.
Utóbbi kettőhöz általában szokott szólni valami alapzaj: zene vagy felejthető sorozat vagy feledhetetlen sorozat huszonhatodjára újranézve.
- [link] - most, hogy végre történik is valami (szerintem az egyetlen hely a Földön, ahol zombi apokalipszissel ünneplik a Bálint napot)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!