Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Miért nem iratkoznak fel a...

Miért nem iratkoznak fel a blogomra?

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/uzenet__k__6577523__e4769d61f2..

Többen is azt mondták, hogy jó a blogom. De, mégsem iratkoznak fel. Mi lehet ennek az oka?

2015. febr. 12. 22:52
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Talán mert normálisan sem tudod a blogodat belinkelni?
2015. febr. 12. 23:00
 2/8 A kérdező kommentje:
2015. febr. 12. 23:06
 3/8 anonim ***** válasza:

Sok benne a helyesírási hiba, és kicsit tucat a sztori, ilyenekkel tele van a padlás. De jól fogalmazol és gördülékenynek látszik a sztori. Ilyen szokásos tini vagyok és jön a felnőtt élet szagú. Utánérzéses. Bocsi, de ez a véleményem.

Ja és az FC Barcelonás kurzorért külön mínusz pont :)

MiaSanMia

2015. febr. 12. 23:37
 4/8 anonim ***** válasza:
FOREVER REAL! Egyébként tényleg picit gagyi.
2015. febr. 13. 06:58
 5/8 anonim ***** válasza:
83%

nos igen...már láttam az előző kérdésedet is...oda nem írtam, de akkor mostmár írok...

részemről is egy jó nagy pirospont a barcás kurzorért...

másik dolog a téma...érdekes? nem...

a legtöbb fanfiction-t nem tudod akárkinek eladni...maximum azoknak, akik ugyanúgy érdeklődnek az adott személy iránt...

de ettől függetlenül szerintem maga a történet sem érdekes...egy huszadrangú "valahogyan kapcsolatba kerül az ismeretlen szereplő egy ismert emberrel..." történet, aminek majd az lesz a folytatása, hogy egymásbaszeretnek, elkezdenek járni stb-stb...:D lerágott csont, kit érdekelne?

és végül kicsit visszatérve az oldal kinézetére...én azt a fejlécet azonnal kidobnám a p_csába...nem tudom, mi köze magához a történethez, de nekem az az első benyomásom, ahogy ránézek, hogy semmi. ezen felül elég pixeles is, és végül, aki csinálta az egy irtó nagy egóval rendelkezhet, ha a 50-es mérettel írkálja a nevét, "vízjel" gyanánt...:D ha én ilyen csodás képet kreálnék, nem dicsekednék vele ennyire.

de ami a legnagyobb hiba, az maga a kérdés. te most azért irkálsz ilyeneket, mert ez számodra egy jó elfoglaltság, vagy pedig azért, mert a feliratkozókat gyűjtöd?

már csak mert akkor semmi értelme nincs...csinálsz még 3 posztot, aztán ráhagyod, mert nem követi senki, és lesz egy milliomodik szellemoldal, ami csak a helyet foglalja

2015. febr. 13. 13:27
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy a véletlennek köszönhetem e de vagy negyedjére akadok rá a blogodra gyakorin, különféle ,,hirdető,, címekkel. Nekem az egészből az jött le hogy görcsösen hirdetni akarod az amúgy nem nagy szám blogodat.

Ha azt akarod legyen olvasod előbb tegyél fel újabb bejegyzéseket,hogy össze álljon a kép. Az emberek nem iratkoznak fel egy olyan blogra ami még szinte el sem kezdődött.Vezesd lelkesen, és ne hirdetgesd ilyen görcsösen,mert evvel nem haladsz előre.

, mert hiába nézi meg sok ember ha közben meg nem ér semmit az egész.

Mindent összevetve nekem tetszik a történet, avval nincs is semmi gond. Legyen több türelmed hozzá, tegyél fel több részt hogy a sztori kialakuljon, és legyen TARTALMA, aztán foglalkozz a hirdetéssel. Sok szerencsét hozzá!

2015. febr. 14. 12:16
 7/8 anonim ***** válasza:
A fejléc egyszerűen katasztrófa, nekem nagyon nem tetszik. Pixeles és az fejléc készítőjének a címet majdhogynem összekevertem a blog címével. Szerintem AZONNAL váltsd le és valami jobbat tegyél be.
2015. febr. 14. 12:19
 8/8 anonim ***** válasza:
Egyetértek, a fejlec tenyleg borzalmas. Mivel nem vagyok foci rajongo, tobbet sajnos nem tudok mondani, de azt ajanlom, hogy csereld at a designt.
2015. febr. 20. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!