Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hol van Pest megyében jó...

Hol van Pest megyében jó horgásztó, ahol halat is lehet fogni?

Figyelt kérdés
Pest megye érdekelne, olyan víz ahol fogok is, nem csak fizetek egy valag pénzt.
2008. aug. 22. 21:39
 1/8 anonim ***** válasza:
Én egyszr a dunában horgásztam de vissza is dobtam a halakt :) kb 8 éve volt. Szép nagy halak voltak.Azóta már pici halat is alig lehet látni.
2008. aug. 22. 22:02
 2/8 anonim válasza:
100%

Szia!

Én leginkább a váci DCM-bányatavat ajánlanám.

Elég sok hal van, és szép hely.

Nekem 8 kilós ponty volt eddig a max, de vannak harcsák is, meg kárászok.

2008. aug. 22. 22:44
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi, kipróbálom!
2008. aug. 23. 09:38
 4/8 anonim válasza:
100%

Bugyin a Moby Dick Horgásztó (12,6kg-os pontyot fogtam itt)

Bugyin a Szavanna Horgásztó (11 és 10,2kg-os pontyaim innen vannak)

A Moby Dickre előre kell helyet foglalni, míg a Szavannára nem. A Napijegy 5000 ill, 3000 Ft/24h

Mind2 tavon a büdös bojlik vá

ltak be jobban. Görbüljön!

2008. aug. 25. 16:22
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Hétvégén megyek. Rágerjedtem a Bugyira (nem úgy) de mondjátok meg, mi az a büdös bojli! Bojlival már horgásztam, de még elég kezdő vagyok, örülnék egy 3-4 kg-osnak is. Mégegyszer kösz:)))
2008. aug. 25. 20:21
 6/8 anonim válasza:
100%
Halas/májas/fűszeres jellegű. Elsőre lehet, h orrfacsaró, de a nyári melegben ez üt... télen és tavasszal az édes ízek a jobbak. Ajánlom a Dynamite Baits bojlikat (Fresh Fish, Source, Marine Halibut) nekem mindig bejönnek, és ár/minőség arányban messze a legjobbak.
2008. aug. 27. 20:45
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi!:)
2008. aug. 28. 09:19
 8/8 hasan sas válasza:
örbottyáni tavat favorizáltam az elmult években voltam kinn tegnap elött teli volt döglött keszeggel 3 külömbözö etetökaját vittem 6 féle csalit se kép se hang se matchboton se fenéken de senkinek valami gond van ott még sosem láttam ott enyi döglött keszeget meg pár törpét is azért nem kár
2014. ápr. 4. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!