Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » 19 évesen gáz Kossuth rádiót...

19 évesen gáz Kossuth rádiót hallgatni?

Figyelt kérdés

Csak éjszaka szoktam a kocsiban, nappal RiseFm, meg pörgök, járok bulizni, de rengeteget megyek a környéken éjszaka kocsival, amióta a fatert egy éve elvesztettem (ez az ő terepjárója volt, és ebben érzem azt hogy mindig velem van).

Ma egyik osztálytársamat hazadobtam a suliból, mert ott lakik tőlem 3 utcányira, és előző éjszaka a kossuth benne maradt, reggel meg nem hallgattam amikor mentem. Elkezdett röhögni, mondta hogy irtó gáz. Tényleg az?

2010. febr. 10. 22:33
1 2
 11/14 anonim válasza:
93%
Nem gáz! Sőt! Nagyon jó dolog,hiszen sok érdekes és hasznos beszélgetős műsor megy rajta, én éjjel szoktam hallgatni,elaludni rá! Sok okosságot hallottam már benne! Az a gáz,aki nem képes meghallgatni,nem képes művelődni valaki.Csak a tucctucc ig jut el az agya!
2010. febr. 10. 22:52
 12/14 anonim válasza:
93%

Nem is olyan régen megválasztották Magyarország legszinvonalasabb rádiójának!!!Ez szerintem válasz a kérdésedre :)

Egyébként én is hallgatom kocsiban.

2010. febr. 10. 22:54
 13/14 anonim ***** válasza:
90%

Én egyszer tök egyedül voltam itthon sokáig és nem volt jó semmi a rádión csak a Kossuth és azt hallgattam mert nem akartam megzakkanni. Aztán amikor lett olyan rádió meg társaság is ami engem érdekel akkor már nem tudtam mást hallgatni mert annyira megszoktam. xD Mint amikor valaki cigizik, rossz de mégis csinálja. Mármint nem rossz csak engem a politka meg ilyen nem nagyon érdekel, de mégis mindig azt hallgatom ha egyedül vagyok. Azóta nem köt le a zenés, pedig szeretem a tuctuc zenét is.

18L

2010. febr. 11. 00:21
 14/14 anonim ***** válasza:
Én 23 éves lány vagyok és ha rádiót hallgatok, akkor csak is kizárólag Kossuth rádiót:) Anyukámék mindig nevetnek rajtam:D
2010. febr. 13. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!