Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mit szóltak a blogomhoz? Hogy...

Mit szóltak a blogomhoz? Hogy tetszik? Lent

Figyelt kérdés

Van egy blogom, és kíváncsi vagyok, hogy mit szóltok hozzá. Lécci írjátok le, hogy mi tetszik, vagy mi nem! A blogot HÍRDESSÉTEK!

[link]

2015. febr. 3. 17:27
 1/6 anonim ***** válasza:
-_- Azt hittem majd látok valami érdekeset, de nem. Annyi ilyen blog van már, egyik rosszabb a másiknál, hagyd ezt, ha nincs jobb ötleted...Nagyon unalmas.
2015. febr. 3. 17:34
 2/6 anonim ***** válasza:
....egyet értek az előttem szólóval.
2015. febr. 3. 19:56
 3/6 anonim ***** válasza:
"Miután felöltöztem felnéztem a Facebookra, hogy mi újság a suli utolsó napján. Mindenki sajnálta, hogy a nyárnak vége."ennek mi értelme , most a nyárnak vagy a sulinak van vége ... olvasd át az egészet, mert sok helyen nincs értelme ... szivesen mondanák valami véleményt magáról a témáról , de engem ez a féle sztori nem érdekel. De remélem,hogy annál mint amit elolvastam sokkal több és érdekesebb , mert ez egy ,hogy nagyon száraz , de nekem még unalmas is
2015. febr. 4. 22:40
 4/6 Rebellious Dead Lady ***** válasza:
Egyetértek az előttem kommentelőkkel.
2015. febr. 6. 17:26
 5/6 kis.smiley ***** válasza:
Szerintem egész jó..pár helyen tényleg értelmetlen,de szerintem jó.A betűtípus miatt alíg látom mi van odaírvan,de szerintem egyértelműen folytasd,szerintem van tehetséged 12/L
2015. febr. 8. 17:36
 6/6 anonim ***** válasza:

Sok helyen értelmetlen a szöveg, amit írtál. Váltogatod a szemszöget is: "Odaérve a lányokkal leszálltak a buszról, és egyből Jay Manuellel találtuk szembe magunkat."

Nagyon erősen át kéne gondolnod, hogy folytasd-e. Ha átfogalmazod úgy, hogy olvasható legyen, akkor van rá esély, hogy tetszeni fog az embereknek, de így nem nagyon.

A többiben pedig egyetértek az első hozzászólóval.

2015. febr. 14. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!