Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szép lányok, mit szòlnáto...

Szép lányok, mit szòlnátok ha lenne egy sofôrötök ingyen?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ma èjjel egy szòrakozòhely elott egy làny telefonàlt. Meghallottam ahogy az ajtònàl àllò beengedôemberek ezt mondjàk:

"hihetetlen, de ennek a csajnak van kb. 8 telefonszàm a tarsolyàban, akiket hívhat,ès mindig van vki aki èrte jön ès hazaviszi."

Èn is èlveznèk ilyen szerepet:) van itt olyan akinek tetszene ha lenne sofôrje? :)

2015. febr. 1. 04:01
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted?? :D ki nem orulne ha csak ugy barhonnan/barhova ingyen elvinnek?
2015. febr. 1. 09:37
 2/8 anonim ***** válasza:
Jézus, én nem tudnám elviselni. Mármint eleve nagyon rosszul érint, ha segítséget kell kérnem valakitől, nem szeretem a meghívásokat sem elfogadni nagyon, de hogy valakire ráakaszkodjak, és csak úgy hazavitessem magam az éjszaka közepén... kizárt dolog, és kihasználásnak érzem. (Az más persze, ha van egy ismerős a buliban, aki kocsival van, nem ivott, és felém kanyarodik, hogy hazavigyen). Mindig úgy lettem nevelve, hogy állj meg a saját lábadon, és ez nagyon belém égett. Inkább hívok egy taxit, ha gyalog messze lakom.
2015. febr. 1. 12:05
 3/8 A kérdező kommentje:

Érthetô, persze hogy így lettünk nevelve, de én tényleg élvezném az ilyen kihasználást :) egy vonzó lány, aki ha csettint, ugranom kell...:)

Izgalmas.

2015. febr. 1. 12:33
 4/8 anonim ***** válasza:
Hát igen, de ott lóg a levegőben, hogy várnád a viszonzást, nem? :D
2015. febr. 1. 12:43
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem várnám a viszonzást, pont ez a lényeg benne. Élvezném, hogy egy csinos nő életét valamilyen mértékben könnyebbé tehetem, neki pedig nem kell semmit adnia cserébe. Valahogy vonzana az, ha ezt kézenfekvőnek, egyértelműnek venné, hogy ezt teszi, megteheti velem. Tehát nem érezné ezt úgy, hogy szívességet teszek neki, vagy valahogy viszonoznia kell.
2015. febr. 1. 13:39
 6/8 anonim ***** válasza:
Amugy te hany eves vagy? erdekes elkepzelesed van en egy embert sem ismerek aki elvezne is h 'kihasznaljak'.. de ha neked jol esik :D
2015. febr. 1. 16:09
 7/8 A kérdező kommentje:

38 vagyok:) És nem általánosságban élvezem ha kihasznál valaki. Pl. nem lennék sofőrje egy férfinek vagy egy előnytelen külsejű nőnek. Nekem ez amolyan erotikus játék, arról szól, hogy egy nő, akire amúgy vágynék, teljesen elérhetetlen számomra, és kihasznál közben. Olyan, mintha udvarolnék valakinek, aki közben tesztelné hogy meddig mehet el, miket teszek meg érte, anélkül hogy bármit adna cserébe:)

Tehát igen, egyfelől kihasználás, másfelől izgalmas élmény, és ez csak olyasvalakivel működne, akire tényleg vágynék:)

2015. febr. 1. 16:17
 8/8 anonim válasza:
Ha a csajnak idegen vagy ne is számíts ilyenre. Max ha ismer ő is téged. Szerintem senki nem akar egy idegen ember kocsijába beülni ;)
2016. aug. 18. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!