Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szerintetek milyenek a blogjaim?

Zakurocska kérdése:

Szerintetek milyenek a blogjaim?

Figyelt kérdés

Van két blogom, gyakran frissülnek, mégsem örvendenek nagy hírnévnek. (Ergo: a barátnőimen és az anyukámon kívül senki nem olvassa!)

Kérlek, ti legalább mondanátok véleményt:

1. Seiji-Kun és én

loveseiji.blogspot.com

Ajánlott tiniknek, anime-fanoknak és hozzám hasonló japán őrülteknek! :) Szerelem, fiatalság megcsavarva egy kis anime beütéssel ;)

2. Kutya napló - Beigli élete

kiskutyus.blogspot.com

Sok kutyás blogot olvastam, így én is indítottam egyet saját kutyámról. Mindennapi kis életét mesélem el E/1-ben :) Ajánlott kutyaszeretőknek és állatbarátoknak, valamint azoknak, akik egy fárasztó nap után nevetnének egy kicsit! (Elvégre blogjaimat az emberek szórakoztatására, felvidítására készítem)

Kérlek vessetek rá egy pillantást, azt is megírhatjátok, ha nem tetszik, csak írjátok meg, miért, hogy tudjak rajta változtatni :) Ha tetszik valamelyik, kérlek ajánljátok picikét! Ezzel sokat segítetek! :) De nekem már az is elég, ha véleményt írtok!!!

2015. jan. 29. 19:03
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Én csak az animés blogodat olvastam, egész jó, viszont nem nagyon van már igény egy tinilány 176ezredik életére.

Szövegben ne használj hangulatjeleket, és próbáld meg kiírni a számokat betűvel.

Sok sikert!

2015. febr. 1. 10:10
 2/2 A kérdező kommentje:
Hát igen, bár próbálom nem sablonosra írni, hanem inkább izgire, de asszem feladom, meguntam :DDDD (A kutyás szerintem sokkal jobb XD )
2015. febr. 3. 17:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!