Szerintetek kinek vannal jobb videói Just Vidmannak vagy Dancsó péternek?
ez rossz kategória
egyébként meg ízlés kérdése, ki ezt ki azt szereti jobban
Vidman emberileg is és a videói terén is szimpatikusabb, utóbbi esetében elég csak megnézni a feliratkozóknak köszönetet mondó videójukat....Dancsó elég gusztustalan...Vidman meg azért....úgy mond köszönetet ahogy azt illik
Másrészt meg, Lehet volt olyna idő amikor Dancsót mondtam volna de most végignézem a csatornáját, és kérdezz feleletek montázsok szexbirkák.....ez már nulla...
just vidman is jó néhanapján meg szoktam nézni egy egy videoját de én dancsó mellett szavazok. jó, tenyleg vannak erőltetett videói, a szexuálisbárányos meg más perverz videói tényleg elég rosszak. de a szakszerűenek, meg a kérdezz-felelekek meg más sok videói nagyon jók.
just vidmannél az a rossz hogy el szoktam veszteni a fonalat idegen kifejezéseket és szavakat használ, és erőltetett videói vannak értelmetlen témákkal (pl: főtt kóla (?), pálinka, telefonalkalmazások)
Dancsót is követem..
de egyértelműen vidman!!:D
De ízlések és pofonok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!