Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogy tetszik a blogom? Mennyir...

Hogy tetszik a blogom? Mennyire kelti fel az érdeklődésetek?

Figyelt kérdés
Örülnék a korrekt válaszoknak, ez viszont nem azt jelenti, hogy csak pozitív véleményeket várok. Előre is köszönöm. [link]

2015. jan. 25. 17:30
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Más valaki?
2015. jan. 26. 18:52
 12/20 anonim ***** válasza:

szóismétlések, betűtípust csináld vastagabbra vagy sötétítsd a hátteret, mert így félúton elkönnyezett a szemem. Mivel 2. világháborús, rakhatsz bele több konkrétumot is, merre jár, milyen eszközt használ stb. Ezeknek is érdemes lenne utána nézni.

Amúgy érdekes történet lesz, ha tovább írod és kiteljesedik.

Sok sikert hozzá.

2015. jan. 27. 03:28
 13/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm, majd igyekszem :)
2015. jan. 27. 14:14
 14/20 A kérdező kommentje:
Mások?
2015. jan. 30. 11:52
 15/20 anonim ***** válasza:
Nagyon jó lett! :) A háttér,meg a történet is jó,folytasd így tovább!Csak kicsit furcsa a betűstílus,előre nem sikerült megszoknom,de szerintem ettől függetlenül jó.
2015. jan. 30. 19:33
 16/20 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2015. jan. 31. 09:20
 17/20 anonim ***** válasza:
Készül még hozzá történet egyáltalán? Amúgy jó csak ahogy néztem elég régen jött új sztori.
2015. febr. 8. 14:01
 18/20 A kérdező kommentje:
Ha szeretnétek igen, csak mostanában nagyon "szétszóródtam" ,de igyekszem összeszedni magam :D Hozzá is fogok új rész megírásához. :)
2015. febr. 8. 17:50
 19/20 anonim ***** válasza:

Szerintem egyáltalán nincs szüksége a mai világnak még több világháborús hazugságra, így a blogod tökéletesen felesleges ebben a témában.

Csak beleolvastam, de a pontatlanságaid miatt, és hogy sehol semmi konkrétum nincsen, körülbelül a "nesze semmi, fogd meg jól!" kategóriába esik.

Nem tudom mi a célod ezzel, nem tudom mennyire célod a történelmi hitelesség, viszont ez egy olyan érzékeny téma, ami azonnal kibässza a biztosítékot mindenkinél, aki kicsit is otthon van ebben a témában. Semmi szükségünk arra, hogy tovább torzítsd a második világháborús Németország képét. Ezt úgyis megteszik helyetted mások. Ha csak szórakoztatni szeretnél (mégis kit?), akkor talán illendő lenne közölni valahol a blogon, hogy csak fanfic az egész, senki soha semmit, semmilyen formában ne vegyen belőle komolyan.

Feltételezem így van, hiszen ha célod lenne a történelmi hitelesség, akkor valószínűleg nem így fogalmaznád meg ezt az egészet. Irodalmi értéke nincsen, ezt azért remélem érzed, ráadásul a tartalmi és esztétikai hibák egyre-másra érik egymást. Egy 12-13 éves kislány make-up blogjánál nincs nagyobb értéke, annyira csupasz és egyszerű a megfogalmazás, a stílus pedig gyerekes.

"Mindennek alaposan utána jártam, és csak ott ferdítettem meg az eseményeket, ahol feltétlenül szükség volt rá." - Segítek; sehol nem volt szükség rá.

Nézz utána például Sven Hasselnek, ha már mindenképpen szórakoztató kategóriában akarsz erről írni.

2015. febr. 8. 18:10
 20/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a konkrét választ.
2015. febr. 8. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!