Miről blooljak? (K-POP)
Figyelt kérdés
Van egy K-POP-os blogom, ami most ilyen naplószerű most, de szeretnék más dolgokról írni, persze a K-POP téma maradna. Miről olvasnátok szívesen?
blogom --> [link]
2015. jan. 21. 19:23
1/1 anonim válasza:
mondjuk híreket lefordítasz angolról azokról a csapatokról amiket szeretsz, úgy láttam pl. exo-t szereted. a fiúk állandóan mennek valahová, variety showkban szerepelnek. ezekről írhatnál. nem tudom, ilyesmiket. arhívumban lényegretörő címeket adj meg, ha valaki átnézi az archívumot érdekelje is mit tartalmazhat a cikk.
nézel variety showkat, amiben kpop énekesek szerepelnek? leírhatod mi a véleményed, belinkelhetsz kedvenc képeket a részből. biztos vagyok benne, hogy ez mást is érdekel.
vagy ha új dal kijön egy csapattól. ilyesmiket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!