K-pop fanfictionöket tudnátok linkelni?
Sziasztok! Igényes, jól megfogalmazott, helyesírási hibáktól mentes magyar fanfictionök érdekelnének. Nem rettenek el a fantasy témájú sztoriktól sem, de leginkább hétköznapi témájú érdekelne, iskolai élet és ehhez hasonlók.
Rengeteget olvastam már, de linkelnék párat ami tetszett, igy hátha segítek én is nektek. :)
[link] az írás nem tökéletes, de a sztori kárpótol :)
Ezekhez hasonló, vagy akár a kedvenc fanficeteket várom!:)
Valamint lenne egy kérdésem, hátha tudtok nekem segíteni. Régebben imádtam yaoit olvasni, ma már kevésbé, minek oka ismeretlen, de nem is ez a lényeg. Egyet szeretnék újra elolvasni. HunHan fic, nem igazán emlékszem rá, de Luhan bátyja meghalt, és egy telefont hagyott hátra Luhan szamára egyetlen számmal benne, hogyha egyedül érzi magát, hívja fel. Vagy valami ilyesmi. Nagyon nagyon szépen köszönöm előre is, ha szántok rám egy kis időt!:)
Ha jól látom yaoi nem nagyon érdekelxd
Itt van egy nem yaoi amit még régen elkezdem és akkor tetszett:) Az eleje kicsit talán lassan indul de azután tényleg jó lesz
Koszonom, ezt is olvastam nem olyan reg, kb 40.resznel abbahagytam, egyszeruen nem visz ra a lelek hogy folytassam... >< nekem egyebkent pont az eleje tetszett, a vege nekem mar unalmas vagy nem is tudom.
Valamint megtalaltam a HunHan ficit, azzal mar ne faradjatok :D ( ellepronotalone.blogspot.hu )
van benne nagyon minimális helyesírási hiba, de én nagyon szeretem :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!