Aki szokott vizipipázni, elmondaná egy kezdőnek mit vegyen egy buliba való pipázáshoz?
Figyelt kérdés
Nem akarunk füvet szívni:-)
Milyen dohányt,milyen ízek népszerűek? Milyen szűrőt érdemes venni? Kell más kellék?
Köszönöm a segítséget!
2015. jan. 18. 09:15
1/2 anonim válasza:
Én szoktam, de nagyon nem tudom, hogy mi kell bele. Azt viszont tudom, hogy hogyan lehet feldobni:) Mi olyant szoktunk csinálni, hogy egy wcpapír gurigát, vagy vmi hasonlót belemártjuk az egyik végét szappanosvízbe majd lassan a másik végéről fújjuk bele a füstöt. Nagyon királyul néz ki amikor a buborék tele megy füsttel:)
Jó bulit!:)
2/2 savanyújóska válasza:
Szűró? WTF? Alufólia kell rá alapvetően, az legyen, szén, abból 50 centinél kisebb pipára 35mm-es, nagyobbra 40mm-es three-kings öngyulladós (piros doboz, maguk a szenek 10-esével vannak ezüst csomagolásban). Dohányból amit szeretnél, a kétalmás biztos választás, ha van valamilyen Al-Fakher márkájú, az is tuti jó, viszont általában drágább, ha hivatalos helyen (ti. trafik) veszed, illetve a mentás az, amit nehéz elszúrni, viszont annak tényleg konkrét mentás füstje van, márkától függetlenül. Illetve nekünk a vaníliással vannak még kellemes tapasztalataink. Ha egyik sincs, amelyik szimpatikusan hangzik, általában a cherrys/vegyesgyümölcsös nem egy nagy élmény. Jahm, a Sherbetli dohányok is finomak szoktak lenni, abból főleg gyümölcsös van (citrom, narancs).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!