Lehet vonzó egy duci lány?
Figyelt kérdés
Hát mit is mondjak nem vagyok egy nádszál, de sportolok, szóval izmos vagyok, de még így is duci vagyok, és bizalmatlan a fiúkkal kapcsolatban.Beszélgető partnert keresek, aki esetleg el tudná mondani hogy a mai 14-18 éves fiúkat érdeklik-e a nem vékony lányok is! Köszi!2015. jan. 17. 21:32
1/5 anonim válasza:
Irogathatunk, ha gondolod. :)
Igazából.. lehet bejövős, ha az arca aranyos/szép, vagy van az a plussz ami megfog.
Mellesleg, ha próbálsz tenni ellene az is egy pozitívum. :)
15/f
3/5 anonim válasza:
Igen, egy ilyen lány vonzó lehet... :P:)
4/5 anonim válasza:
Amit én megfigyeltem, hogy a ducibb lányoknak sokkal szebb általában az arcuk, mint a nádszálaknak, szóval igen. Persze az is kérdés, hogy mit értesz duci alatt. Sokan a normál testalkatúakra is már sajnos azt mondják, hogy van rajta felesleg...
5/5 anonim válasza:
Szerintem a kisfiúkat nem érdekli, csak az idősebbeket mint amilyen én is vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!