Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Lehet vonzó egy duci lány?

Lehet vonzó egy duci lány?

Figyelt kérdés
Hát mit is mondjak nem vagyok egy nádszál, de sportolok, szóval izmos vagyok, de még így is duci vagyok, és bizalmatlan a fiúkkal kapcsolatban.Beszélgető partnert keresek, aki esetleg el tudná mondani hogy a mai 14-18 éves fiúkat érdeklik-e a nem vékony lányok is! Köszi!

2015. jan. 17. 21:32
 1/5 anonim válasza:

Irogathatunk, ha gondolod. :)

Igazából.. lehet bejövős, ha az arca aranyos/szép, vagy van az a plussz ami megfog.

Mellesleg, ha próbálsz tenni ellene az is egy pozitívum. :)

15/f

2015. jan. 17. 21:35
 2/5 anonim válasza:
persze:)
2015. jan. 17. 21:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen, egy ilyen lány vonzó lehet... :P:)
2015. jan. 18. 10:24
 4/5 anonim válasza:
Amit én megfigyeltem, hogy a ducibb lányoknak sokkal szebb általában az arcuk, mint a nádszálaknak, szóval igen. Persze az is kérdés, hogy mit értesz duci alatt. Sokan a normál testalkatúakra is már sajnos azt mondják, hogy van rajta felesleg...
2015. jan. 18. 20:15
 5/5 anonim válasza:
Szerintem a kisfiúkat nem érdekli, csak az idősebbeket mint amilyen én is vagyok.
2015. jan. 19. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!