Milyen stílusú táncok jók szalagavatóra? Amelyek látványosak tudnak lenni, de mégis egyszerűek.
Figyelt kérdés
2008. aug. 20. 14:52
1/5 anonim válasza:
Nekem tavaly volt a szalagavatóm.
Nálunk minden osztály táncol keringőt,és amellé egy szabadon választottat.
Az osztályommal rockiztunk, a másik két osztály pedig a chicago zenéjére táncolt, illetve egy swinget adott elő.
Korábbi évekből ismerős számomra még a palotás is.
2/5 anonim válasza:
Tavaly előtt volt a szalagavatóm és mi esernyős, cilinderes táncot adtunk elő. Azt hiszem dixieland volt a neve. A másik osztály meg countryt táncolt.
3/5 anonim válasza:
Szerintem nincs szalagavató palotás nélkül. :) Az nem túl nehéz, és nálunk az vitte a pálmát, mi kaptuk a legnagyobb tapsot. De a rocki is nagyon nagyon jó. :)
4/5 anonim válasza:
sztem a magyar néptánc olyan jó lenne, ha valaki megcsinálná. sajnálom, hogy magyar létükre eszükbe se jut... pedig nagyon szép és különleges.
5/5 anonim válasza:
rocky, salsa, ceroc (ez egy új dolog, még senki nem táncolta szalagavatón, van videa-n videó róla), keringő (angol és bécsi). De láttam már country-t is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!