Miért lettem buta részeg?
Figyelt kérdés
Régen, mikor a barátnőimmel elkezdtünk bulizni járni, és iszogattunk, akkor tök jó volt, rengeteget hülyéskedtünk, nevettünk mindenen, hülyeségeket beszéltünk. Akkor egy ponton rosszul lettem, és általában kihánytam. De most már egy ideje azt vettem észre, hogy nem érzem, hogy hányom kell, hanem csak iszok és iszok...aztán vagy sírok, vagy veszekedek, sokszor bunkó vagyok. Miért lettem ilyen? Ennyire megszokhattam az alkoholt? És hogy csinálhatnám vissza? Megint bolond részeg akarok lenni, jó értelemben!2015. jan. 15. 21:41
2/4 A kérdező kommentje:
nem iszok annyit..havonta kétszer, háromszor.
2015. jan. 15. 22:20
3/4 anonim válasza:
ez egy olyan dolog hogy amikor elkezdesz piálni még teljesen feldob és nevetsz hülyéskedsz, jól érzed magad. Később mikor már a szervezeted hozzászokik akkor már lefelé visz a lejtő, depresszív veszekedős sírós leszel. A felnőttek is ilyenek akik régóta isznak. Az hogy ez az alkohol miatt van vagy pszihés jelenség azt nem tudom de ez a folyamat. Ezt már nem lehet visszafordítani, ennél már csak rosszabb lesz. Megalázod magad mert részegen úgy érzed a tied a legnagyobb probléma, sírni fogsz azért mert nem tudod megoldani. Ezeket az érzelmi gödröket csak növelni fogja az alkohol ha folytatod az ivást. Én is beleestem ebbe, mostmár nem járok inni csak értelmes dolgokat csinálni de ha mondjuk "kell" fogyasztani egy esküvőn vagy valami különleges alkalmon, két sörnél többet nem iszok és töményet egyáltalán nem fogyasztok. Igazából k---va gáz részegen hülyén viselkedni, érdemes leszokni az italozásról. Egyébként a szervezeted egy idő után ugyis leépül bele ha sokáig csinálod és nem fogsz emlékezni se semmire egy két ital után...na az már tényleg egy vészjelzés...
4/4 anonim válasza:
nekem az volt, hogy régen egy-két pohár valamitől voltam vicces részeg, az nagyon jó volt és olcsó is :D
aztán elkezdtem hozzászokni... és már 2 80%-os pia után is úgy éreztem magam, mintha vizet ittam volna...
utána fogytam, azóta kevésbé bírom jól :D tehát újra tudok vicces részeg lenni :)
meg ha egy ideig nem iszom, akkor hamar üt :D
vagy ha két töményet egymás után lehúzok :D
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!