Nem tudjatok melyik reklámról van szó? Bővebben lent
Meg régen mikor kicsi voltam kb 4 evvel ezelőtt láttam egy reklámot. Arról szólt hogy van egy dortmundos szurkoló akinek nem megy a foci es mindig kikap a csapata is. Mikor egyszer kiment rugdosni a kertjében levő nagykapura egyszer melle rúgta a tizenegyest es a szomszédos erdőben találta meg a labdát egy korsó sör mellett (a korson fcbayern címer volt) a következő képen az látszott hogy az előbb dortmundos focista tetőtől talpig müncheni szerelésben szurkor újdonsült csapatának, majd kimegy focizni es elképesztő cseleket csinál.
Sajnos mindenre emlékszem a reklámbol csak a sör márkájara nem
:(
Nem tudjatok esetleg megmondani hogy melyik reklámról van szó?? Keresem youtube on egy ideje de nem találom. Feltételezem nemet sör márka lehetett ezért németül írtam be a keresőbe mindent. De hiába a hon áhított reklámot nem találtam. Pedig szeretnék egy jót derülni ujra rajta
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!