Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Sima bögrére filccel írni?

Sima bögrére filccel írni?

Figyelt kérdés
Ha egy sima bögrére filccel írok valamit, aztán berakom a sütőbe kicsit, akkor az utána nem fog lejönni róla? (egy videóban láttam, de már nem találtam meg így nem vagyok benne biztos)

2015. jan. 11. 09:56
 1/2 anonim ***** válasza:

Hogyha videóban láttad (és ráadásul külföldi is volt) akkor valószínű nem sima filc volt. Szerintem.

Hobbi boltokban lehet kapni speciális tollat: kerámia-porcelán toll a neve, ami nekem van. Ezt nem kell sütni, és elvileg 48óra levegőn való száradás után mosogatógépben is mosható a bögre, amire írtál. (A mosogatást nem próbáltam, mert csak egyszer használtam, és akkor is ajándékot készítettem, szóval nem tudom, hogy mennyire tartós.

[link]

2015. jan. 11. 13:05
 2/2 anonim ***** válasza:

porcelánfilc kell.

sharpie-val is szokták, de abból sem mindegy melyik fajta, és nem garantált, hogy az utána okés lesz. porcelánfilcet bármelyik hobbiboltban vagy hipermarketben találsz, és ha ráégeted, akkor simán lehet utána használni, mosogatni, nem jön le.

2015. jan. 11. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!