Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Egy blog mitől lesz érdekes?

Egy blog mitől lesz érdekes?

Figyelt kérdés

2015. jan. 10. 19:09
 1/3 anonim válasza:

Én pl. olyan blogot írtam, ami rólam szólt, de E/3-ban, a bejegyzések pedig 1-1 életszakaszok voltak, de írtam "szórakoztató", "kalandos", "filozofikus" bejegyzéseket is. A legnagyobb félelmemről, az első szexemről, mentális zavarom van (bipoláris zavar), mindent leírtam róla, falcoltam magam, szexuális zaklatás, autóbalesetem volt stb.. néha elég ijesztő is volt, de általában dicsérték. De inkább csak a közeli ismerősök között volt érdekes. A neve is mindenképp legyen találó, különben rá se fognak hederíteni.

De ez csak egy példa volt.. Nem tudom idelinkelni, mert töröltem. Olyan mély és néha agresszív dolgokat írtam magamról és a múltamról, hogy nagyon nehéz volt újra mindent átélni beleélni magam, megterhelő volt lelkileg, és depressziós lettem. Úgymond a múltamat töröltem, de utólag nem bántam meg.

2015. jan. 10. 22:25
 2/3 anonim válasza:
Még előző: a volt magyartanárom írta: az emberek általában az önemésztő, ijesztő és megdöbbentő dolgokról szeretnek olvasni.
2015. jan. 10. 22:27
 3/3 anonim ***** válasza:

Személyes blogokat, hacsak nem közeli ismerősről van szó, egyáltalán nem olvasok. Elég nekem a magam nyomora, köszönöm szépen.

Én leginkább tematikus blogokat szoktam olvasni:

- szubkultúrával kapcsolatosat (új könyv, zene, film, öltözködési tippek mindig jól jönnek :D)

- és hobbival kapcsolatosat (ezekből lehet tanulni, inspirálódni)

2015. jan. 11. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!