Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Sima fehér műanyag maszkot...

Sima fehér műanyag maszkot hol tudnék venni? Lent van egy pl.

Figyelt kérdés
[link]
2010. febr. 5. 21:18
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem jön be a link,szóval kérdésem mihez kell?Vane gy tippem,miszerit conra szeretnél beöltözni olya véres lolitanak,akkor ahhoz gyógyszertárban vagy magad is varhatsz.

Ha vegyvédelem miatt kell,akkor mumkaruházati boltban,

2010. febr. 6. 00:05
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem bejott a link, es ez szerintem nem olyan falyta maszk amire az elso valaszolo gondol. Konkretat nem tudok, de talan hobby-boltban kellene megnezni mert ezek nagyon jo alapul szolgalnak szep, szines sajat kezzel keszitett maszkoknak pl. alarcosbalra:)
2010. febr. 6. 00:42
 3/8 anonim ***** válasza:

Átlagos fehér műanyag maszk ilyet viselnek a sorozatgyilkosok a filmekben.

Farsangkor még a cba-ban is árulnak ilyeneket.

2010. febr. 6. 12:02
 4/8 A kérdező kommentje:

1. válaszoló nem arra gondoltam amire te nekem ez egyrészben egy farsangi bulira kell. Másrészt táncfellépésre kelléként.

2. válasoló köszi válasod sztm benézek egy ilyen boltba remélem találok:)

3. válaszoló ha mutatsz nekem egy olyan cba-t ahol kapsz iylen maszkot akkor gratulálok( mellesleg még a nagyobb boltokban se találtam ilyet..)

Azért még lehet küldeni választ köszi:)

2010. febr. 6. 21:31
 5/8 anonim ***** válasza:
Na nekem is pont iylen kéne, mivel Joey Jordisont akarok festeni :D !
2010. júl. 2. 21:25
 6/8 anonim válasza:
Rendeld meg netröl...
2011. aug. 27. 22:44
 7/8 anonim ***** válasza:
A Joey Jordison maszk elég drága szal nem mindenki engedheti meg magának ;) Amúgy én is azt keresem hol lehet olyat kapni
2013. okt. 9. 19:41
 8/8 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelne, Corey Taylor-os maszkot akarok csinálni, mivel EBay-en láttam, de olyan csodás" minőségben hogy annyi pénzt nem ér meg.:(
2016. aug. 25. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!