Melyik a jobb, feltöltőkártyás vagy előfizetéses okos telefon?
Figyelt kérdés
2015. jan. 4. 13:10
1/2 anonim válasza:
heh?
ha nem telefonálsz sokat és nem netezel (max wifin) akkor jó a feltöltőkártyás.
ha akarsz havonta min. 3e ft-ot fizetni de lesz kevés net meg lebeszélhető percek, mert neked kell és használod akkor előfizetés...
de nem tudom ennek mi köze a telefonhoz...
max előfizura olcsóbban megkapod a telot, de azt ennyi
2/2 anonim válasza:
Az előfizetés sokkal jobb, feltöltőkártyát max egy fiatal gyereknek adnék nehogy nagy kárt csináljon.
Régen volt nekem is kártyás, de baromi idegesítő, ha kimeríted a keretet és nem tudsz telefonálni amíg el nem mész valahova kártyát venni. Felnőtt ember szerintem nem szívesen szórakozik ezzel.
Az okostelefont akkor tudod kihasználni, ha van mobilneted(anélkül nincs is sok értelme szerintem), úgyhogy már csak ezért is előfizetéses.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!