Ha Tinderen beállítom, hogy "csak nőket" hozzon le es én nő vagyok, akkor csak leszbikus vagy biszexuális nőket hoz le a környéken vagy heterokat is?
Figyelt kérdés
2015. jan. 2. 21:05
1/4 anonim válasza:
na hát, ez engem is érdekelne... de szerintem is-is, mert pár ismerős arcot már felismertem a pinkvanilláról.
2/4 anonim válasza:
a Tinder heteroknak való. töltsd le a Gridner-t, azon csak leszbikus és biszex nőket találsz :)
3/4 anonim válasza:
Ezt én is próbáltam már kideríteni, mert hetero vagyok, de szívesen ismerkednék, barátkoznék, ezért volt, hogy már kerestem környékbeli nőkre. Viszont az adatlapból nem derült ki, hogy milyen céllal keresnek nőt... magamból kiindulva heterok is lehetnek köztük, de inkább nem próbálkoztam, mert nem lehetek benne biztos. :)
4/4 anonim válasza:
Nekem az a véleményem, hogy a Tindert sokan használják önbizalomnövelő gyanánt; sőőőt...
A lányok zöme arra is kiváncsi, hogy a saját nemében- saját neméhez vonzódó nők hogyan vélekednek róla.
Csak éppen azzal nem nem számolnak, hogy lehet épp egy 100%ban heteroval matchelt- miközben ő is az.
Nem állítom, hogy lehetetlen, de biztosan sok match lesz heteroval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!